Foto:
Foto:
Pevec pravi, da je deset let življenja z neko osebo dovolj.

Angelo Medina je povedal, da 32-letni Ricky ob prekinitvi pogodbe ni izpolnil pogojev, ki jih je ta določala. Martinov odvetnik Edgardo Cartagena je na sodišču zanikal vse obtožbe, naslednje zaslišanje pa bo 13. avgusta. Medina je povedal, da je nameraval še nekaj časa sodelovati z Martinom, a je pevec prekinil vse vezi. Vse se je začelo, ko je Ricky tožil svojega menedžerja za 2,5 milijona, zaradi neizpolnitve določenih storitev, za katere je bil že plačan. Medina je povedal, da ga je tožba zelo prizadela, saj je na Rickyja gledal kot na svojega sina.

Beckhamova ljubica z novo službo
Domnevna ljubica angleškega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama, Rebecca Loos, je dobila službo na nizozemski televiziji. Eric Dekker, predstavnik nizozemske televizije, je potrdil, da bo Loosova dva tedna nastopala v zabavno-informativni oddaji "Shownieuws". Rebecca, ki je bila Beckhamova osebna pomočnica v Madridu, je prejšnji mesec v intervjuju izjavila, da je imela kratko afero z priljubljenim nogometašem. Loosova je dejala, da je dvotedenska služba na televiziji poskusna, vendar je možno, da jo bodo stalno zaposlili. Ker ima njen oče nizozemske korenine, tekoče govori nizozemsko. Prepričana je, da lahko Nizozemci laže sprejmejo, kar se ji je zgodilo.

Jim ne verjame v večno ljubezen
Igralec Jim Carrey je nedavno izjavil, da ne verjame v večno trajajočo ljubezen, saj naj bi bilo deset let življenja z neko osebo dovolj. Sam pravi, da trajne ljubezenske zveze iz pravljice niso v stiku z realnostjo. Po njegovem mnenju deset let sploh ni tako kratko obdobje, saj lahko v tem času daš ljubljeni osebi veliko ljubezni. 42-letni igralec, ki je zaslovel predvsem po svojih komičnih igralskih spretnostih, ima za sabo dva propadla zakona, ob tem pa ne verjame, da bo še kdaj našel ljubezen svojega življenja.

Kravitzu pomaga okrašen penis
Ameriški rockovski pevec Lenny Kravitz je izjavil, da ga ženske ljubijo zaradi piercinga" na njegovem penisu. Okrasek na njegovem spolnem udu naj bi mu pomagal pri zadovoljevanju žensk v vseh položajih, sicer pa naj bi bil na okras zelo navezan, saj ga, kot sam pravi, nikoli ne odstrani. Kravitz je sicer zamenjal že kar nekaj spremljevalk, med njimi tudi Natalio Imbruglia, Kylie Minogue in Nicole Kidman.