Mojca Fatur, Jan Plestenjak in Klemen Bauer so preživeli večer v družbi Maria Galuniča. Foto: RTV SLO
Mojca Fatur, Jan Plestenjak in Klemen Bauer so preživeli večer v družbi Maria Galuniča. Foto: RTV SLO

Jan Plestenjak bo v prihodnjih dneh opravil veliko delo - 19. aprila je v Cankarjevem domu njegov veliki koncert, kjer bo s svojimi gosti uprizoril koncert Pustimo jim sanje. Gre za Fundacijo predsednika Danila Türka, ki zbira sredstva za hiše zavetja za otroke in za otroke iz Gaze.
Igralka Mojca Fatur se lahko pohvali z nazivom žlahtna komedijantka, ki si ga je po mnenju stroke prislužila na nedavnem festivalu komedije v Celju. Pa tudi sicer je s to temperamentno Primorko zmeraj kratkočasno in prijetno.
Klemen Bauer je naš naujspešnejši biatlonec in najbolje uvrščeni moški predstavnik na nedavnih olimpijskih igrah v Kanadi. Prejšnji teden je potrdil svoj primat na državnem prvenstvu in zdaj, ko je sezone konec, ga z veseljem predstavimo tudi svojim gledalcem.

Oddajo Spet doma si lahko vsako nedeljo ogledate od 19.55 naprej na TV Slovenija 1 ali prek MMC-ja. Pokukate pa lahko tudi na spletno stran oddaje.

Poleg tega smo bili zvečer deležni še novih nastopov v turnirju Zvezde plešejo - v videoposnetkih spodaj si oglejte utrinke z vaj Petra Klinca in Nadiye Bichkove ter Alenke Tetičkovič in Mihe Vodičarja -, pa tudi glasbenih nastopov. Tokrat nam je Jan Plestenjak zapel nosilno skladbo humanitarnega projekta Pustil ti bom sanje, Massimo Savić se je pred velikim koncertom v Ljubljani predstavil s projektom Massimo poje Sinatro, skupina Victory pa je v teh dneh na radijske postaje poslala svojo novo uspešnico pomladi in poletja: Upaj si!