Janković slovenski košarkarski reprezentanci na evropskem prvenstvu leta 2013 napoveduje medaljo. Foto: MMC RTV SLO
Janković slovenski košarkarski reprezentanci na evropskem prvenstvu leta 2013 napoveduje medaljo. Foto: MMC RTV SLO

"Najprej vam želim posredovati zelo pomembno informacijo. Olimpija v Atenah vodi proti Panathinaikosu," je svoj nagovor začel Janković. V nadaljevanju je našim košarkarjem napovedal celo medaljo na evropskem prvenstvu leta 2013, ki ga bo gostila Slovenija.

Dotaknil se je tudi političnih tem, pri čemer je poudaril, da so volitve pokazale, da si Ljubljančanke in Ljubljančani želijo tega, kar so delali do zdaj, zbranim pa je v novem letu zaželel predvsem več strpnosti in solidarnosti.

Fickova odslej v novi vlogi
Na prireditvi je spregovorila tudi nova podžupanja Mestne občine Ljubljana Tjaša Ficko, ki se z novim mandatom poslavlja z mesta predstavnice Službe za odnose z javnostmi. Zbranim se je zahvalila za dejavna in dinamična štiri leta, v katerih smo se po njenih besedah vsi skupaj veliko naučili.

Sprejema se je na presenečenje nekaterih udeležil tudi novinar Financ Jaka Elikan, ki je bil pred časom deležen groženj županovega sina Jureta Jankoviča. Kdo vse se je še udeležil dogodka, pa si poglejte v spodnji galeriji.