Hitra Jola se ni pustila zmesti Sašu. Foto: RTV Slo
Hitra Jola se ni pustila zmesti Sašu. Foto: RTV Slo

Voditelj oddaje Sašo Hribar je Jolando napovedal kot žensko, ki se, preden nastopi službo, naliči, nato pa si zaveže vezalke. Atletinja je na to odgovorila, da zanjo ni dovolj, da gre na štart tekme le v dresu in šprintericah, temveč se mnogo bolje počuti, če je na štartu tekme tudi lepo urejena.

Hudomušno pa je še dodala, da bi se upala, če bi tekmovala proti voditelju, na atletsko stezo tudi v visokih petah.

Priznala je tudi, da se zelo rada predaja nakupovanju in da praktično v vsakem mestu, kjer nastopa ali trenira, tudi kupi kakšen par čevljev. Za te ima doma rezervirano celo omaro, dodatno omaro pa zasedajo superge in šprinterice.

V studiu tudi puščavski lisjak
Edini satirično-humoristični bar na malih ekranih pri nas je tokrat gostil kar dva športnika. Poleg prve dame slovenske atletike zadnjih let Jolande Čeplak je bil gost oddaje tudi osvajalec saharskega peska Miran Stanovnik.

Ta je dejal, da jih, ko z motorji dirkajo po Mavretaniji, domačini pričakujejo celo s kamenjem in palicami. Dodal pa je še, da jih gre nekako tudi razumeti, saj se vozijo po njihovih dvoriščih.

Matjaža Javšnika je zamenjal ...
Namesto rednega točaja Hri-Bara Matjaža Javšnika pa je bil tokrat za šankom Luki, sicer član Ministrstva za estetiko in lepo vedenje, ki je povedal tudi, da so voditelj in občinstvo oddaje estetsko zelo nezadovoljivo opravljeni. Ali bo zaradi kritike z visokega položaja ministrstva v prihodnosti kaj drugače, pa si oglejte v naslednjih oddajah.