Jasna Kuljaj bo praznike preživela na Koroškem. Foto: RTV SLO/Gregor Dinghauser
Jasna Kuljaj bo praznike preživela na Koroškem. Foto: RTV SLO/Gregor Dinghauser
Manca Špik
Manca Špik si bo oddahnila na hrvaški obali. Foto: RTV SLO
Sabina Remar
Sabini Remar prvomajski prazniki ne pomenijo veliko. Foto: Sabina Remar
Werner bo praznike preživel v postelji zaradi prehlada, ki ga je staknil, ko se je s počitnic na Maldivih vrnil v Slovenijo. Foto: Uradna spletna stran

Kako pa bodo praznike preživeli slavni Slovenci? Jasna Kuljaj, voditeljica oddaje Na zdravje, pravi, da bo prvi maj praznovala tradicionalno - na Koroškem, na sindikalni zabavi ob Ivarčkem jezeru:

"To je velik žur, tja hodim že od otroštva, vsako leto, in moram priznati, da mi ta praznik veliko pomeni." "Na prvi maj nekaj dam," je še dejala in dodala, da je to pravi delavski žur, kjer se pečejo klobase in podobno.

Sicer pa bo praznike s fantom preživela na Bizeljskem, kjer si bosta privoščila nekaj dni oddiha. Jasna še pravi, da se bo najverjetneje udeležila tudi kresovanja, a ne bo šla daleč - le na ljubljanski Rožnik, pravi.

Manco čaka poroka
Ko smo poklicali priljubljeno slovensko pevko Manco Špik, je ta ravno prispela na hrvaško obalo, kjer si bo odpočila po napornih mesecih. "Malo se bova s fantom razvajala na hrvaški obali, predvsem bova dobro jedla. Seveda pa ne bo manjkalo tudi okusnega vina," je v smehu povedala pevka. Počitnice bo izkoristila predvsem za razvajanje, obiskala bo tudi wellnes center, s fantom pa bosta verjetno zašla tudi na kakšno kresovanje pri domačinih.

Takoj po oddihu v Poreču jo čaka še eno prijetno opravilo, saj jo je doletela velika čast, da bo priča na poroki svoje najboljše prijateljice.

Anžej bo v družbi knjig
V nasprotju z drugimi zvezdniki pa bo Anžej Dežan počitnice preživel študijsko. "Za praznike nimam nobenih načrtov, saj jih bom preživel predvsem v družbi knjig."

Knjige ga bodo obkrožale približno tri mesece, saj se mlad pevec že pripravlja na majske izpitne roke. Veliko časa ne bo našel niti za družino in prijatelje, še manj pa za kresovanje. "Moja glavna skrb je zdaj šola," je resno dodal.

Sabini Remar prazniki ne pomenijo veliko
Manekenka Sabina Remar bo prvomajske praznike izkoristila za počitek, posebnih načrtov pa nima. "Moram priznati, da mi ti prazniki ne pomenijo veliko. Proste dneve bom posvetila druženju s prijatelji in družino," je dejala uspešna manekenka. Pravi, da niti nima občutka, da so prazniki, zato ni posebej načrtovala, kaj bo počela, a vseeno pravi, da se kresovanja verjetno ne bo udeležila.

Werner je užival na Maldivih
Werner in njegova žena sta se ravnokar vrnila s počitnic na Maldivih, zato za prihajajoče dni nimata velikih načrtov. Na Maldivih sta kar najbolj uživala in preživela čudovite počitnice, tam je temperatura segla tudi do 40 stopinj Celzija.

"Verjetno bova morala z Wernerjem preživeti proste dni v postelji, saj sva oba prehlajena zaradi drugačne klime v Sloveniji," je pojasnila njegova žena. Dodala je še, da bosta te dni le počivala in bosta predvsem doma, kjer se bosta pripravljala na naporne dneve, ki ju čakajo v maju in juniju.

T. K./T. P