S Petrom se poznata že nekaj let in vedno rada pokramljata. Foto: MMC RTV SLO
S Petrom se poznata že nekaj let in vedno rada pokramljata. Foto: MMC RTV SLO
Nataša Pinoza
Pred njo je lepotno krono mis Universe osvojila Dalila Dragojevič, za njo pa Tjaša Kokalj. Foto: MMC RTV SLO

V MMC-ju smo poklicali temnolaso lepotico in preverili, ali so fotografije razkrivale kakšno skrivnost. "Ne, ne, s Petrom nisva skupaj prišla v Cankarjev dom. Slučajno sva se srečala pri vhodu in z veseljem sem pokramljala z njim. Mislim, da sva se spoznala na Viktorjih leta 2006, in od takrat sva dobra znanca," je dejala.

"Ne morem biti povsod"
Nataša, ki prihaja iz Sevnice, se v nasprotju z nekaterimi drugimi misicami ne udeleži vsake družabne prireditve. Ali je tako zasedena ali za "poskakovanje" pred fotografskimi objektivi na vsaki "pasji procesiji" preprosto nima interesa? "Ne, ne da nimam časa, čeprav je res, da se na družabnih dogodkih ne pojavljam več tako pogosto, kot sem se včasih. Ne bi mogla ravno reči, da sem se naveličala te 'scene', preprosto se mi zdi, da prav povsod pa res ne morem biti."

Lepa in izobražena
Vse pohvale si zasluži za izobrazbo, saj je po lanski diplomi na Fakulteti za turistične študije letos vpisala še podiplomski študij. "Izobrazba je izredno pomembna, tudi če se ukvarjaš še s kakšno drugo stvarjo. Naložba v znanje vedno pride prav," je prepričana Nataša, ki ima med znanimi Slovenci največ prijateljic prav med misicami. Omenila je Tjašo Kokalj in Polono Baš, ki se prav tako kot ona lahko pohvalita z lento mis Universe. Sama še vedno sodeluje pri tem lepotnem izboru. Ukvarja se s kandidatkami, še posebej pa je zadolžena za delo z zmagovalko.

Maja nikoli ne ustreli v temo
Nataša na Viktorjih vsako leto dobi veliko pohval za svojo izbiro toalete in celotnega videza. To ji zelo godi, je pa priznala, da nima velikih zaslug pri tem. "Zadnja tri leta za izbor slavnostnih oblačil zahajam k oblikovalki Maji Štamol v Žalec. Vedno ji rečem enako: 'Ti že veš, kaj mi najbolj paše.' In očitno res ve, saj vedno zadane. Tudi pričesko mi uredijo v istem kraju, tako da vedno rečem: 'Se grem 'uštimat' v Žalec.'"

Za obleko in celotni "viktorjevski" videz je pohvalila Tjašo Kokalj in Tino V. Cavazza.

A. P.