Katarina si je igralske izkušnje nabirala tudi v nadaljevanki TV Slovenija z naslovom Strasti. Foto: MMC RTV SLO
Katarina si je igralske izkušnje nabirala tudi v nadaljevanki TV Slovenija z naslovom Strasti. Foto: MMC RTV SLO

Katarino Čas bodo hrvaški gledalci v seriji, katere naslov bi se v slovenščini najverjetneje glasil Pod srečno zvezdo, spoznali v vlogi privlačne, ambiciozne in brezobzirne karieristke Ene Kolar.

Da bi dosegla svoje visokoleteče karierne cilje, hkrati pa živela na veliki nogi, 28-letna Ena vzdržuje romantični razmerji z dvema moškima, vsakega izkorišča na svoj način, eden je politik, drugi pa podjetnik. A v seriji se razkrije tudi njena druga plat, ki jo zaznamujejo negotovost in strahovi, pa tudi družinska tragedija, ki pojasnjujejo njeno življenjsko filozofijo, o Katarininem liku piše na spletni strani serije.

Vsi hvalijo njeno hrvaščino
"Uživam v snemanju serije, odlično se razumem z vsemi člani ekipe. Igralca, s katerima največ sodelujem, Ranko Zidarić in Petar Čiritović, sta predvsem zabavna, zaradi njunega smisla za humor mi je veliko lažje snemati tudi zapeljive ljubezenske prizore. Spoprijateljila sem se z vsemi igralci, veliko se družimo in se pogovarjamo med premori. Igram v hrvaščini in se še navajam na to, a me vsi hvalijo, da se že odlično izražam. Mislim, da bom čez tri mesece že prava purgerica!" je v šali povedala Katarina Čas, ki si je igralske izkušnje nabirala tudi v nadaljevanki TV Slovenija Strasti.

Nova TV-serija bo premiero doživela spomladi, Katarino pa lahko vsak drugi ponedeljek ob 20.00 v vlogi voditeljice gledate v oddaji Aritmija na 2. programu TV Slovenija.