Bo Dennisu plesanje v skupini Game Over pomagalo, da se bo uvrstil v novembrski finale? Foto: RTV SLO
Bo Dennisu plesanje v skupini Game Over pomagalo, da se bo uvrstil v novembrski finale? Foto: RTV SLO
Utrinek iz vaj Dennisa in Katje
Brigita in Urban

Oba tekmovalca v turnirju Zvezde plešejo sta ples vzela zelo resno in že dalj časa pridno trenirata. Zadnje dneve pred nastopom svoje plesne korake le še izboljšujeta, saj želita v nedeljo pokazati svojo najboljšo predstavo.

Oba si želita uvrstitve v mali finale, kjer se bo eden izmed njiju pomeril s pevko Atomik Harmonik Špelo Grošelj, ki je zmagala prejšnjo nedeljo.

Dennisa ne moti dotikanje
Dennis priznava, da ples ni nekaj, kar bi mu bilo povsem tuje, saj si služi kruh s poučevanjem plesa v lastni plesni šoli v Kamniku. Vseeno pa meni, da je to za njega povsem nova izkušnja. S soplesalko Katjo se dobro razumeta, čeprav ona ne prihaja iz Slovenije, a Dennis takoj doda, da Katja govori lepše kot večina Slovencev. Na vprašanje, če ima med plesom težave z bližino in dotiki pravi: "Med plesom nimam časa razmišljati o drugih rečeh."

Brigito je strah le za lase
Mlada pevka Brigita Šuler je zaslovela v duetu z Wernerjem, trenutno lahko na glasbenih lestvicah slišimo njeno skladbo Ne dam srca. Zdaj pa se je odločila, da se preizkusi tudi v plesnih vodah. Z Urbanom Aljančičem bosta v nedeljo zaplesala jive. Brigita popolnoma zaupa svojemu soplesalcu, le včasih jo je strah, da bi si med plesom poškodovala svoje lasne podaljške. Jive je zelo živahen ples, kjer je tudi veliko telesnega stika, a pravi, da ji ni nič nerodno, saj se je tega že navadila. "Urban me ni prijel še nikjer, kjer me ne bi smel."

Utrinek iz vaj Dennisa in Katje
Brigita in Urban