To nedeljo se bodo predstavili politik, igralka in radijec. Politične vode bo zastopal predsedniški kandidat Darko Kranjc. Foto: RTV SLO
To nedeljo se bodo predstavili politik, igralka in radijec. Politične vode bo zastopal predsedniški kandidat Darko Kranjc. Foto: RTV SLO
Vesna in Diego
Gregor in Maja
Darko in Brigita

V nedeljo bomo v oddaji Zvezde pojejo navijali za Brigito Šuler in predsednika zunajparlamentarne stranke SMS Darka Kranjca, za Diega Barriosa Rossa in Vesno Pernarčič Žunič ter za Gregorja Bolčino in Majo Slatinšek.

Darko pravi, da rad poje pod prho in v avtu: "Včasih, ko sva se s prijateljem Sandijem veliko vozila od Maribora do Ljubljane, sva ful pela. Najprej eno domačo, pa eno jugo, pa eno italijansko … Zaradi italijanskih kancon (Ricci e Poveri) sem šel celo na 30 urni tečaj italijanščine, da bi razumel kaj pojejo …" Darko in Brigita sta se odločila za pesem Dan ljubezni.

V priloženih videoposnetkih na desni si poglejte, kako so se na svoj nastop pripravljali nastopajoči v jutrišnji oddaji Zvezde pojejo: Darko in Brigita, Vesna in Diego ali Gregor in Maja.

Vesna o sebi pravi, da se je rodila v družini zelo družabnih staršev. Oče in mama sta že od njenega najzgodnejšega otroštva organizirala blokovske zabave za nova leta in kakšen drug praznik. "Mama je imela navadno pod okriljem otroke in jih drilala za gledališke predstave, oče je imel čez organizacijo družabnih zadev in sosedov." Tako je imela že doma prve gledališke vloge, pravi in dodaja, da so imeli celo blokovsko himno, ki jo je napisal oče: "Predstavljamo otroci se mi, z ulice Molniške čete ... " Vesna in Diego bosta pela Volare.

Maja in Gregor, ki bosta pela All for love, sta se spoznala na radiu, ko jo je Gregor pred časom intervjuval. Glede pevskih izkušenj Gregor pravi, da se spominja, da je v vrtcu zapel neko pomladno pesmico, a se ni spomnil besedila, pa je nanjo le zaplesal oz. izvedel neke vrste pantomimo. "Vedno sem se dobro znašel."

Vesna in Diego
Gregor in Maja
Darko in Brigita