Samska ali oddana? Foto: RTV SLO
Samska ali oddana? Foto: RTV SLO
Vsak petek Pri Jožovcu z Natalijo. Foto: RTV SLO
Rada spremlja športne dogodke po televiziji. Foto: RTV SLO

Pri simpatični Velenjčanki veseli december traja že od novembra, delo in zabava sta združena. Silvestrskih načrtov še nima. Trenutno najbolj nestrpno pričakuje nastop v finalu Eme 2006, predstavila se bo s pesmijo SOS.

Celoten klepet si preberite tukaj.
Ne strmite v njeno oprsje!
Lepo postavo vzdržuje z zdravim načinom življenja, pa tudi z energičnimi nastopi. O lepotnih operacijah ne razmišlja, morda pa si bo nekoč omislila majhno tetovažo. Počasi pa jo že preganja misel na materinstvo ...

Natalija ni izključila možnosti, da bi nekoč pozirala gola, je pa povedala, da je zaenkrat še nobena ponudba ni prepričala. Moški, ki strmijo v njeno oprsje, se ji včasih zdijo nadležni.

Rada posluša raznoliko glasbo, zadnje čase prisega na Slona in Sadeža, Neisho in Robbieja Williamsa. V prihodnosti bi z veseljem posnela še kak nenavaden glasbeni duet.

Vsak petek Pri Jožovcu z Natalijo
Ponosna je na oddajo Pri Jožovcu z Natalijo, saj sodeluje z odlično ekipo, oddaja RTV Slovenija pa je v petkovem večernem terminu - na sporedu je ob 20. uri na prvem programu TV Slovenija - najbolj gledana.

Skrivnosti iz zasebnosti Natalija ni želela izdati, je pa oboževalcem zaupala, da ima zelo rada slovensko tradicionalno kuhinjo, na primer močnate jedi na žlico in prekmursko gibanico, obožuje pa tudi potovanja in ima kar nekaj sanjskih destinacij. Prisega na visoke pete in oblačila, v katerih se dobro počuti.