Ne, to niso noge Gisele ali Heidi, njihova ponosna lastnica je slovenska lepotica Karin Škufca. Foto: MMC RTV SLO/Alenka Klun
Ne, to niso noge Gisele ali Heidi, njihova ponosna lastnica je slovenska lepotica Karin Škufca. Foto: MMC RTV SLO/Alenka Klun

Na prvem ljubljanskem tednu mode, ki je sicer trajal le tri dni, se je bilo zares lahko počutiti "underdressed". Vrtoglavo visoke pete, dolge in včasih bolestno vitke noge v tesno oprijetih pajkicah, razpete srajce na izklesanih moških telesih, do zadnje podrobnosti urejene pričeske, popolno naličeni obrazi in obleščičeni dekolteji so se prišli pokazat na Gospodarsko razstavišče, kjer so se čez dan dogajala odprtja razstav in modne revije manj uveljavljenih imen, zvečer pa je bil čas za bolj zveneče slovenske oblikovalce, ki se uspešno predstavljajo tudi v tujini.

Modni dogodek se je sklenil s podelitvijo nagrad za modni slog, o kateri bomo pripravili poseben prispevek, nagrajenci in stalnice družabnega življenja (no, na sklepni večer smo pogrešali Erazma, je pa bil tam Gačo) "koščka nebes" na sončni strani Alp pa so si nato delili komplimente in poljubčke na afterpartyju - črnina obvezna, tudi prtičkov -, srkali šampanjec in grizljali kanapeje.

Ste dovolj v trendu, da ste bili na seznamu povabljencev? Če (še) niste, smo za vas v objektiv ujeli nekaj fotografskih utrinkov z druženja po koncu modnega tedna.

T. P., K. S. in A. K.