Foto:
Foto:

Saj se še spominjate, kako smo besneli, ko se se naše misice vse po vrsti odplavale predvsem v pevske, pa tudi v voditeljske, igralske in kdo ve kakšne vode vse? Zdaj pa je njihovo vsestransko udejstvovanje dobilo tudi "uradni blagoslov".

Slovenski organizatorji izbora Miss Universe Slovenije so novinarjem posredovali sporočilo, da so organizatorji svetovnega izbora nosilke lente najlepše Zemljanke v sveženj nagrad za zmagovalko vključili tudi trimesečno izboraževanje na prestižni filmski akademiji v New Yorku. Miss Universe 2009 bodo tako javno tlakovali pot v svet igralstva, poleg šolnine ji bodo plačali tudi stroške bivanja v Velikem jabolku, dobivala pa bo tudi žepnino v višini 1.000 ameriških dolarjev mesečno.

Pri nas petje namesto igre
Če se bo vložen trud v dekle nazadnje obrestoval in bo zablestela v kakšnem filmu ali na odrskih deskah, podoben nagradni sklad predlagamo tudi slovenskim organizatorjem lepotnih izborov. Namesto začasne uporabe osebnega avtomobila in košare darilnih izdelkov sponzorjev vsaki zmagovalki lahko podarite trimesečno šolanje na glasbenem področju. Hvaležne bodo tako one, kot marsikdaj tudi ušesa slovenskih poslušalcev.

Tina Hacler