Foto:
Foto:
Naslovna stran koledarja z golimi rokometaši Gorenja, ki bo zagotovo dvignil veliko prahu.
Pred tremi leti so se za koledar v adamovem kostumu slikali hokejisti slovenske reprezentance. Oboževalke je najbolj navdušila fotografija Gregorja Polončiča.

Igralci so bili po besedah našega vira na snemanju zelo sramežljivi, prvi pa se je opogumil Vid Kavtičnik, ki je bil na letošnjem evropskem prvenstvu v Ljubljani izbran za najboljše levo krilo.

Kavtičnik se je po poškodbi kolena, ki ga je doletela marca na tekmi polfinala pokala pokalnih zmagovalcev, na rokometna igrišča zmagovito vrnil že na olimpijskih igrah v Atenah.

Pred fotografskim objektivom sta se med drugim zvrstila še igralca Branko Bedekovič in Vedran Zrnić ter vratar Dušan Podpečan.

Rokometaši pa bodo oboževalce razveselili tudi s 30 koledarji s podpisi igralcev.

Ideja za koledar z diskretno zakritimi najintimnejšimi deli tudi v Sloveniji ni nova, za leto 2002 je namreč podoben koledar izdala Hokejska zveza Slovenije.

Takrat je šel koledar za med, navdušenim oboževalkam pa je hokej kar naenkrat postal precej bolj zanimiv.

Nov najljubši mesec leta je takrat večini ženskega občinstva postal september, ko so lahko cel mesec občudovale Gregorja Polončiča, ki svojo igro trenutno kali pri hokejskem klubu Acroni Jesenice.