Foto:
Foto:

Tam sta jih skušala v dobro voljo s petjem spraviti pevka Pika Božič in priljubljena hrvaška skupina Karma.

Vugrinec je postal očka
Renato Vugrinec, rokometaš Celja Pivovarne Laško in član slovenske reprezentance, je v četrtek postal očka. S soprogo Marino sta postala starša deklice, ki sta ji dala ime Ivona Rea. Ivona je ob rojstvu tehtala 3,5 kg in merila 54 cm.

Tina ima posebno tablico
Slovenska igralka in pevka Tina Gorenjak se vozi v Fiatovem avtomobilu s prav posebno tablico, ki nosi oznako muca. Tino, ki se je na slovenski medijski sceni pojavila s provokativnim spotom Muca maca in s poziranjem za revijo Playboy, lahko trenutno gledamo v TV-nanizanki Čokoladne sanje.

Mobilec za krajšanje časa
Najboljši slovenski plavalec Peter Mankoč nima veliko prostega časa, vendar pa ga nameni tudi moderni tehnologiji. Tako smo ga opazili v središču Ljubljane, medtem ko se je igral s svojim mobilnim telefonom. Peter je kar nekaj časa tipkal po mobilcu, komu je bilo sporočilce namenjeno, pa ne vemo. Kljub temu da veliko potuje in tako spoznava nove stvari, pa očitno ni obseden z novostmi, saj je bil njegov mobitel precej starinski, saj ni imel niti polifoničnih melodij niti vgrajenega fotaparata.

Evrožur po evroviziji
Duo Platin kljub neambiciozni uvrstitvi v Turčiji že pripravlja slovenski evrožur.Ta naj bi se odvil v teh dneh, Diana in Simon pa sta vabilo poslala tudi lanski turški zmagovalki, ki je bila njuna poročna priča na nedavni poroki. Kot je znano, sta naša predstavnika na Evroviziji izpadla že v sredinem predizboru, kjer sta pristala na predzadnjem mestu. V sobotnem finalu je zmagala ukrajinska pevka Ruslana Lyzhicko s pesmijo Wild Dance.

Prijazna Alya
Vedno bolj popularna mozirska pevka Alya je dokazala, da ima dobro razvit posluh tudi za otroke. Pred snemanjem neke oddaje na nacionalnem radiu so živopisano oblečeno pevko opazile tri mlade deklice. Po začetnem plahem ogovarjanju so zvezdnico, ki je pravkar izdala svojo prvo zgoščenko, zaprosile za avtogram. Alya jim je z navdušenjem ustregla in jim odgovorila še na nekaj vprašanj.

Bo šla Tina pod nož?
Aktualni mis Slovenije Tini Zajc se lepotne operacije ne zdijo prav nič posebnega ali nepredstavljivega.Pred kratkim je najbolj brhka med Slovenkami na nacionalni televiziji dejala, da popolnoma razume mladenke, ki se želijo polepšati in svoj videz izboljšajo z operativnimi posegi. Tudi mnoge lepotne kraljice v tujini naj bi svoj videz izboljševale s pomočjo lepotnih operacij, pravi Tina. Tudi sama se v prihodnosti operacije, če bi bila potrebna, ne bi branila. Rekla je, da bi si morda dala zgladiti kakšno gubico.