Tjaša Sidar je poleg zmagovalne osvojila še lento za mis fotogeničnosti. Foto: MMC RTV SLO
Tjaša Sidar je poleg zmagovalne osvojila še lento za mis fotogeničnosti. Foto: MMC RTV SLO
Vodilna barva večera tokrat za spremembo ni bila bela, pač pa rdeča. Foto: MMC RTV SLO
In najlepša "havajka" je ... Tjaša

Izbor za najlepšo havajsko lepotičko je namreč že tretjič potekal v Atlantisu in modna brv je spet peljala čez gladino bazena. Že na prejšnjih izborih smo čakali, da bo nekdo končal v vodi in tokrat tudi je. A ne po nesreči, šlo je le za del koreografije ob enem izmed pevskih nastopov, pa vendar.

Tjaša je bila poleg strokovne žirije, v kateri sta sedeli tudi nekdanja mis Slovenije Tadeja Ternar in atletinja Alenka Bikar, všeč tudi fotografom, saj je poleg zmagovalne osvojila še lento za mis fotogeničnosti. Prva spremljevalka je postala Špela Sklepič, ki je imela zanimiv odgovor na izžrebano vprašanje o zdravju in lepoti: "Zame je na prvem mestu lepota, zato je pač ne bi menjala za zdravje." Končno iskren odgovor, kakršen koli že je, ne pa javnosti všečno mlatenje prazne slame o pomoči ubogim, ki ga lepotičke pred kamerami ponavljajo kot papige, storijo pa nič.

S pevskimi vložki so čakanje na izhode tekmovalk in nato izide krajšali Sanja Grohar, Sara, Petra Slapar in Miran Rudan, vodilna barva večera pa tokrat za spremembo ni bila bela, ampak rdeča. Vsaj med gosti se ni pravzaprav nič spremenilo, prišli so znani obrazi z vseh izborov - Iris Mulej, Tina Gaber, Sabina Mali, Rajko Hrvatič, Erazem B. Pintar, Tone Fornezzi - Tof ...

Na desni si poglejte še videoposnetek razglasitve nove mis Hawaiian Tropic.
Izbor za mis Hawaiian Tropic je veljal za eno najbolj seksi lepotnih tekmovanj pri nas, saj so lento osvojile številne razvpite vroče lepotičke: Nina Osenar, Katarina Jurkovič, Manca Zver, Tatjana Tutan, Stančka Šukalo, Ines Juranovič, Sabina Mali in Tina Gaber. Letos pa so za ljubitelje najbolj težko pričakovanega izhoda - izhoda v kopalkah, pripravili precej neprijetno presenečenje. Tekmovalkam so nadeli nekoliko drugačne kopalke - take, ki so bolj malo razkrivale, saj je njihove ritke pokrivala majhna rutka.

In najlepša "havajka" je ... Tjaša