Foto:
Foto:

Med bolj znanimi obiskovalci so bili nekateri člani priljubljene skupine Siddharta, med katerimi sta izstopala zlasti brata Tomi in Boštjan Meglič. Predstavitve zadnje plošče skupine Leeloojamais, ki nosi naslov Nextasy, sta se udeležila tudi Vlado Mihajlovič in Tim Kostrevc, člana rock skupine Srečna mladina.

Poleg dveh DJ-jev iz Amsterdama pa je koncert popestril še nastop posebnega gosta 6pack Čukurja. Koncert je bil v ljubljanskem Bofu, jutri pa se bo skupina predstavila še v Mariboru.

Lepa in atraktivna vokalistka Lara in njenih šest odrskih spremljevalcev so prostor brez težav napolnili s plesno vibracijo. Tudi v živo so skladbe z novega albuma barvite in dinamične. Še posebej pa sta bila opazna člana ritmične sekcije, prepričljiv basist s šeststrunko in divji bobnar, nekoč tudi pri skupini Demolition Group.

Nov album vsebuje poleg prvega hita Ne zameri mi 12 novih skladb. Večino teh je skupina napisala sama, pri dveh skladbah pa sta sodelovala tudi znani nizozemski producent in tekstopisec John Keys ter mlada raperja Sage in Lord Lefty iz Amsterdama.