Lili je navdušena nad dogajanjem v Second Lifu: tam res nikoli ni dolgčas! Foto: MMC RTV SLO
Lili je navdušena nad dogajanjem v Second Lifu: tam res nikoli ni dolgčas! Foto: MMC RTV SLO
Second Life
Lili in Rambo19 na romantičnem pikniku v naravi. Foto: MMC RTV SLO

Takrat s prijatelji pleše na plaži in srkne kakšno kavico, ki jo nadvse obožuje, pa naj bo jutro, dan, večer ali že temna noč. Rada tudi poseda v MMC-jevem centru, se fotografira s svojimi prijatelji, zdaj pa je v glavnem v njenih mislih sobotna zabava. Kot pravi, nas bo presentila s svežo pomladno opravo, oblikovano posebej za to priložnost, a nam o njej za zdaj ni želela še ničesar razkriti.

Rambo19 očaran nad Lili
Neverjetno, a resnično: dobiva že tudi prve ponudbe o prestopu iz samskega stanu. Eden rednih obiskovalcev otoka - njegov vzdevek je Rambo19 - je pri tem še posebej vztrajen, tako da se zna zgoditi, da naša Lili ne bo več dolgo samska ...

Bomo videli, kakšno bo nadaljevanje te romantične zgodbe po sobotni zabavi in tudi v prihodnje. Saj veste, Lili je pač hudomušna in pri njej se stvari hitro spreminjajo.

Radovedni? Pridite v Second Life!
Če vas zanima še kaj več o dogajanju na MMC-jevem otoku oziroma na splošno v Second Lifu, je najbolje, da se prijavite, poiščete Lili in jo kar sami vprašate. Z veseljem se bo zapletla v pogovor z vami.