Manca pogosto spreminja barvo las. Od poletja prisega na povsem svetle. Foto: RTV SLO
Manca pogosto spreminja barvo las. Od poletja prisega na povsem svetle. Foto: RTV SLO
Manca Špik
Novo leto bo preživela delovno. Foto: RTV SLO

Zato si visokorasla študentka slovenščine in hrvaščine razumljivo želi, da bi bilo prihajajoče leto zanjo vsaj tako uspešno kot letošnje.

In kaj je pevka, ki je na letošnjih Melodijah morja in sonca navdušila s skladbo, podobo in pesmijo Marinero, še povedala v kratkem pogovoru za MMC?


Kje in s kom boste preživeli silvestrovo?
Letošnje silvestrovo bom preživela delovno. Nastopila bom na enem ali celo na dveh glasbenih odrih, nato pa bom okrog 3. ure zjutraj lahko voščila domačim in prijateljem. Zagotovo pa ne bom šla v posteljo pred zoro.

Kaj si želite in kaj načrtujete v letu 2007?
Želim si predvsem to, da bi mi bile zvezde v letu 2007 naklonjene, tako kot so mi bile do zdaj oziroma še malo bolj. Poleg tega v prihajajočem letu načrtujem izid moje prve plošče, za katero upam, da se bo "prijela", kot so se do zdaj vse moje pesmi. Želim pa si tudi, da bi končala študij in se preselila v večje stanovanje.

Kaj želite Slovencem/Sloveniji v letu 2007?
Želim jim predvsem, da bi bili bolj strpni do drugih in bi sprejemali drugačne.

Po čem si boste zapomnili leto 2006?
To leto je bilo prelomno v moji glasbeni karieri, saj sem izdala vsaj dve uspešnici, po katerih

Preberite si tudi blog Mance Špik.
me je spoznala širša javnost. Poleg tega sem v letu 2006 doživela zares veliko lepih trenutkov, vključno z mojo dobro uvrstitvijo na festivalu MMS, spoznala ogromno novih ljudi in prvič potovala v Afriko!

C. R.