Manca je pohvalila svojega soplesalca, ker je bil tako potrpežljiv, da jo je naučil tako dobro plesati sambo. Foto: RTV SLO
Manca je pohvalila svojega soplesalca, ker je bil tako potrpežljiv, da jo je naučil tako dobro plesati sambo. Foto: RTV SLO
Manca Špik in Miha Vodičar
Manca in Miha sta se sčasoma zelo dobro ujela in temu primeren je bil tudi njun nedeljski ples. Foto: RTV SLO

Manca je najprej pohvalila svojega soplesalca Miho Vodičarja, ki je "profesionalen, sposoben, pripravljen pomagati", ker je bil tako iznajdljiv in potrpežljiv, da jo je naučil vseh zahtevnih plesnih elementov sambe.

Dodala je, da se doslej ni še nikoli učila takšnega plesa in da je bilo na začetku malce nerodno, saj ni bila vajena plesati s popolnim tujcem, a sta se z Miho kmalu ujela.

Posledice naporne vadbe so modrice
Trenirala sta tako kot vsi pari dva tedna vsak dan, "tudi po dvakrat na dan". In posledica tako naporne "telovadbe"? "Modrice! Vse polno modric imam," je potožila Manca in dodala, da jo bo zadnja plat verjetno še kar nekaj časa bolela.

Sicer si je naporne treninge najbolj zapomnila po "sproščeni energiji in dobri volji", a je kljub temu vesela, da ji zdaj nekaj časa ne bo treba plesati.

Povprašali smo jo tudi, kako to, da se je odločila plesati na svojo pesem: "Do te ideje sva prišla skupaj z Miho, ko sva se odločila, da bova plesala na sambo. Ideja se mi zdi super, saj načeloma vsi plešajo na tuje skladbe. Zdi se mi, da je bila izbira pesmi pika na i."

Dodala je še, da je za dober rezultat verjetno "kriva" tudi izbira pesmi, ker "jo ljudje poznajo, saj je bila navsezadnje zmagovalka Melodij morja in sonca".

T. K.