Marko Vozelj s Čuki ostaja v dobrih odnosih. Foto: MMC RTV SLO
Marko Vozelj s Čuki ostaja v dobrih odnosih. Foto: MMC RTV SLO
Marko Vozelj o Čukih

Glasbenik s precejšnjo "kilometrino" pravi, da se je za odhod odločil sam in da se skupina razhaja v odličnih odnosih, saj bo še nekaj mesecev nastopal z njimi.

Na osebni ravni še vedno ostajajo družinski prijatelji. Sam se bo usmeril v popglasbo, a je še prezgodaj, da bi lahko podal bolj konkretne informacije, njegov samostojni izdelek pa lahko pričakujemo v roku enega leta.

"Ljudje, ki se v tako velikih življenjskih odločitvah, kot je bila moja, vprašajo po finančni plati, že v začetku pogorijo. Ljubiš zato, ker tako čutiš in ker moraš, in ne zato, ker bi se izplačalo," je odgovoril na vprašanje, ali meni, da bo kot solist zalužil več denarja, kot ga je v skupini.

Si je tudi Marko po letih v moški skupini zaželel ženske družbe na odru? To in še več izveste s klikom na videonitervju na desni.
Čuki odslej tudi s pevko?
Marko je dejal, da je pravi naslov za vprašanja o novem članu, ki se bo pridružil Čukom, Jože Potrebuješ.

"Glede novega člana bo najbolj pravi naslov kar Jože, mislim pa, da jim s tako bogatim repertoarjem in izkušnjami pevcev, ki se bodo ponujali, ne bo manjkalo. Mogoče pa se jim pridruži tudi kakšna sova oziroma pevka," je dejal Marko.

Spregovoril je tudi o morebitnem novem naraščaju v družini, saj pravi, da se čas za otroke vedno najde, če si človek to želi. Pri odločitvi za samostojno glasbeno kariero ga podpira vsa družina, njegove največje oboževalke pa tudi prihajajo iz družinskih vrst: "Doma imam tri punce, ki so bile, so in bodo ostale moje največje oboževalke."

T. P.

Marko Vozelj o Čukih