Foto:
Foto:
Jo je ženin že videl v poročni obleki?
Melania in Donald se bosta poročila v milijonarjevi vili na West Palm Beachu.

Melania se s kraljem resničnostnih televizijskih oddaj ne strinja, saj si želi, da bi neke stvari vseeno ostale skrite.

Nekdanja uspešna manekenka je že dejala, da se ne strinja, da bi njuno poroko, ki bo v soboto, 22. januarja, prenašala kakšna televizija, pa čeprav bi to zakoncema prineslo lep kupček denarja. Govori se celo o 25 milijonih dolarjev.

Obleko bodo videli bralci revije Vogue
Je pa Melania prelomila tradicijo, da se nevesta pred poroko ne sme pokazati v poročni obleki. 34-letna Slovenka je za poroko izbrala belo bleščečo obleko, ki jo je zanjo skreiral modni oblikovalec John Galiano iz modne hiše Christian Dior. Šivilje so za ročno izdelano obleko potrebovale 1.550 ur.

Obleko sta pomagala izbrati Vogueova modna svetovalca Andre Leon Talley in Sally Singer, ki sta Melanio pospremila tudi v Pariz, kjer je bila obleka narejena. Vogue bo Melanio na naslovnici objavil v svoji februarski izdaji. Prvič v 115 letih izdajanja revije bo na naslovnici Slovenka, prvič v zgodovini revije pa bo na vhodni strani poročna obleka. V prihodnji številki bodo Melanii namenili tudi štirinajst strani dolgo fotoreportažo z naslovom "Kako se poročiti z milijarderjem".

Obleka, ki jo bo Melania nosila na poroki, je narejena iz več kot 90 metrov blaga, na njej pa je izvezenih kar 1.500 majhnih bleščečih kristalov in biserov. Sama vlečka je dolga skoraj pet metrov.

Obleka stala 100.000 dolarjev
Po poročanju časnika New York's Daily News naj bi bila to ena najdražjih poročnih oblek, kar so jih kdaj zašili, saj naj bi stala kar 100.000 ameriških dolarjev.

Tiskovni predstavnik Donalda Trumpa je dejal, da Melania ni protestirala, če jo je zaročenec videl v poročni obleki, ki je bila objavljena na naslovnici revije Vogue, kar naj bi po nekaterih napovedih prinašalo nesrečo.

Poroka leta, kot ji pravijo mediji, bo na Trumpovem posestvu na Palm Beachu na Floridi, kot kaže po Melaniini želji, v krogu družine in bližnjih prijateljev.