Mirni v življenju največ pomeni glasba. Foto: Osebni arhiv
Mirni v življenju največ pomeni glasba. Foto: Osebni arhiv
Mirna Reynolds
Zasebno so ji najbolj pri srcu rap, hip hop, r'n'r, soul in country. Foto: Osebni arhiv

Blondinko, ki obožuje roza barvo, je več uporabnikov vprašalo, ali ima fanta: "Trenutno ga nimam, niti nisem zaljubljena ... Že 3 leta." Dodala pa je, da jo privlačijo karizmatični in samozavestni moški s pravo mero egocentrizma. Priznala je, da ji je všeč temnolasi član skupine RBD, ki je obnorela najstnike po vsem svetu.

Kakšni pa so njeni načrti za poletje? Povedala je, da bo bolj delavno, saj jo čaka veliko nastopov, pravkar pa tudi predstavlja novo uspešnico Kavboj, za katero bo kmalu na ogled tudi videospot. Kot je dejala, navdih za skladbe dobi iz vsakdanjega življenja, izkušenj ... "Najbolje pa funkcioniram ponoči in v obdobjih, ko nisem ravno dobre volje. Ampak saj to naj bi bilo znano, da smo umetniki v depresivnem stanju najbolj produktivni."

Golote se ne sramuje
Na vprašanja uporabnikov, ali bi se slekla za moško revijo, je odgovorila, da je dobila že več ponudb, vendar jih zaradi glasbe, ki je njena prioriteta v življenju, vedno zavrne. Kot je pojasnila, pa se ji takšne fotografije zdijo estetske in bi jih morda kdaj posnela le zase. Glede golote pa nima predsodkov, "saj že od malega hodim na FKK".

Uporabniki so jo med drugim še vprašali o domnevni plastični operaciji ustnic, o kateri se je razpisal neki slovenski dnevnik, vendar je Mirna dejala, da je članek neresničen. "Takšne zadeve me prav razjezijo, saj gre za nekorektno opravljeno delo ... Sploh pa sama nimam dlake na jeziku in o vsem govorim odprto, zato ne vidim razloga, da ne bi preverili informacij," je sklenila zgovorna pevka.