Poleg petja, kjer ima velike ambicije, se že od 12. leta ukvarja tudi z manekenstvom. Foto: RTV SLO
Poleg petja, kjer ima velike ambicije, se že od 12. leta ukvarja tudi z manekenstvom. Foto: RTV SLO
Mis med vnetim tipkanjem
Samo sebe je opisala kot večnega romantika. Foto: RTV SLO
Spredaj ima tatu metuljčka, katerega obdaja prah, kar jo spominja na pravljično bitje.
Njeno telo krasijo tudi trije tatuji. Foto: RTV SLO

Še polna svežih vtisov po osvojitvi naziva najlepše Slovenke je Sanja povedala, da se kljub številnim obveznostim počuti fenomenalno in da v njih uživa vsako minuto.

Priznala je, da je imela, preden je stopila na oder, tremo, a je ta takoj izpuhtela. Poleg petja, kjer ima velike ambicije, se že od 12. leta ukvarja tudi z manekenstvom, v prostem času pa rada tudi riše.

Leto, polno priložnosti
V letu, ki je pred njo, bo poskušala izkoristiti svoj mandat kot mis po najboljših močeh, prav tako pa se bo veliko ukvarjala tudi s pevsko kariero. Med nekdanjimi misicami ji je vizualno najbolj všeč lanska mis Živa Vadnov, glede ambicij pa najbolj občuduje Rebeko Dremelj.

Na izbor za Miss Slovenije se je prijavila, ker je že od malih nog sanjala, da bi postala mis in je bila to njena življenjska želja.

Mis, ki bo sredi meseca odpotovala na Kitajsko, je povedala, da se ne bi slekla za denar, četudi bi s honorarjem koga osrečila, saj meni, da obstaja dovolj drugih načinov za pridobivanje denarja. Sama bi poskušala s petjem na kakšnem dobrodelnem koncertu.

Večni romantik
Samo sebe je opisala kot večnega romantika, a priznava, da zna biti prav po vodnarsko trmasta. Njen moto pa je: kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje.

Glede pričakovanj in želja na svetovnem izboru pa je dejala, da se bo potrudila po svojih močeh in bo delala na tem, da pride v finale.