Rezultati MMC-jeve spletne ankete. Foto: MMC RTV SLO
Rezultati MMC-jeve spletne ankete. Foto: MMC RTV SLO

V nedeljo so se na odru predstavili Gašper Rifelj, Flora Ema Lotrič, Ž-lajf, Nastja Gabor, Leapafume, Sara Špelec, Dominik Vodopivec in Eva Boto, na koncu pa so se veselili Gašper, Flora Ema, Nastja in Eva. Takoj po oddaji smo na naši spletni strani www.rtvslo.si/zabava objavili anketno vprašanje Kateri izvajalec iz druge oddaje Misija Evrovizija vam je bil najbolj všeč?, na katerega se je v 72 urah nabralo 483 odgovorov.

Lestvica pa je zdaj pokazala, da bi tudi MMC-jevi uporabniki naprej poslali natančno te kandidate, ki so se tudi dejansko uvrstili naprej. Največ - kar 50 odstotkov vseh glasov - je prepričljivo zbrala Flora Ema Lotrič, sledi ji Eva Boto z 26 odstotki, nato pa še Nastja Gabor s sedmimi in Gašper Rifelj s šestimi odstotki.

Rezultate naše spletne ankete si lahko ogledate tudi v priloženi fotografiji, v spodnjem videoposnetku pa se lahko prepričate, da bo v Misiji Evrovizija zanimivo in napeto tudi to nedeljo, ko bo na sporodu tretja oddaja slovenskega evrovizijskega cikla, kar si boste lahko seveda ogledali tudi v neposrednem prenosu na TV SLO 1 od 20.00 naprej!