Pevka je zelo zaposlena, zato si bosta z možem čas za medene tedne vzela šele januarja. Foto: Lidija Mataja
Pevka je zelo zaposlena, zato si bosta z možem čas za medene tedne vzela šele januarja. Foto: Lidija Mataja
Monika Pučelj
Monika se na glasbeno prizorišče vrača z novim singlom. Foto: Lidija Mataja

Monika, ki je zadnjo avgustovsko soboto, na isti dan kot Natalija Verboten, dahnila usodni 'da' svojemu Gregorju, pravi, da je zdaj še bolj zaposlena in da še bolj vneto dela.

Njena najnovejša pesem bo, kot pravi, drugačna in bo za vse presenečenje. "Ne bo duet, bo pa malo drugačen singl. Za pesem pripravljam tudi videospot, sicer pa sem vse naredila sama, tudi besedilo sem napisala sama," se je pohvalila Monika.

S poroko sprememb ni bilo
Pevka še pravi, da zdaj, ko sta z Gregorjem poročena, sprememb v njunem življenju ni, razen: "Dokumente sem si morala spremeniti, ker sem prevzela možev priimek. Ampak službeno bom še vedno uporabljala svojega, saj sem leta gradila svojo kariero na imenu Monika Pučelj in se mi ne zdi pošteno, da ga spreminjam. Zasebno pa uporabljam možev priimek."

Medenih tednov še nista dočakala
Monika nam je še zaupala, da si z Gregorjem medenih tednov še nista privoščila, saj za to ni bilo časa: "Septembra sem nastopala, zdaj pa snemam in sem ves čas v studiu. Zdaj prihaja december in z njim spet nastopi. Tako da si bova malo oddiha privoščila šele januarja."

Tudi novo leto bo Monika najverjetneje preživela delovno: "Za zdaj se o tem še dogovarjamo, urnik se mi pa vsak dan bolj polni, zato bom verjetno takrat delala."

Tanja Kozorog
tanja.kozorog@rtvslo.si