Bo Mick oblekel belega ... Foto: Mura
Bo Mick oblekel belega ... Foto: Mura
Jaggerjev frak
... ali črnega? Foto: Mura

Tam bo s svojo skupino The Rolling Stones v sklopu svetovne turneje drevi nastopil na Ernst Happel Stadionu. Za to priložnost so v Muri za slavnega pevca sešili posebna oblačila za nastop.

Jagger bo lahko izbiral med dvema frakoma, enim črnim in drugim belim. Kot so nam povedali v Muri, so jim skice poslali iz hiše Dries Van Noten, zahtevna oblačila pa so v celoti sešili v Sloveniji.

Pri Dries Van Noten oblačijo številne estradne umetnike, zato ne preseneča, da so se odločili med svoje stranke zvabiti tudi vodjo ene najpomembnejših in najuspešnejših rockskupin in skrbeti za njegovo podobo, so sporočili iz Mure.

Podjetje Mura sodeluje s številnimi svetovnimi modnimi blagovnimi znamkami. Ena takšnih je tudi blagovna znamka Dries Van Noten, poimenovana po uglednem belgijskem modnem oblikovalcu, ki izhaja iz družine treh generacij krojačev. Van Noten je znan po svojih edinstvenih kreacijah, ki so v njegovi kolekciji za moške izražene v slogu dandy. Ekskluzivno oblači tudi številne estradne umetnike. Zato ne preseneča, da v njegovem moštvu skrbijo za podobo pevca ene najpomembnejših in najuspešnejših rockskupin sveta.

Mura oblači tudi veliko znanih Slovencev, za katere pogosto šivajo unikatna oblačila.