Nude vsem poslušalcem sporočajo: 'Rock on!' Foto: Uradna spletna stran skupine
Nude vsem poslušalcem sporočajo: 'Rock on!' Foto: Uradna spletna stran skupine
Boštjan Dermol
Pevec Boštjan velja za največjega šarmerja v skupini. Foto: Uradna spletna stran skupine

"Poleti gre vsa skupina na rt Kamenjak, pozimi pa žuriramo po večjih mestih," je v MMC-jevi spletni klepetalnici dejal kitarist Teodor Amanović - Toš, ki je tudi priznal, da so si fantje (v preteklosti?) privoščili tudi kakšno avanturo s slovensko glasbenico.Vsaj zanj pa se je takšno spogledovanje spremenilo v resno zvezo, saj je v zvezi s črnolaso Cvetano, članico nič več dejavne ženske zasedbe Power Dancers.

Celoten klepet si preberite tukaj!

Eme še niso odpisali
Nude, ki želijo z goloto na plažah upravičiti svoje ime - "nagci", so sicer po štirih letih zatišja pripravili nov album, ki sta ga napovedala singla Padam v ljubezen in nova različica pesmi Pozabi. V medijih so se zato redko pojavljali. "Kar pa se tiče koncertov, pa smo zelo aktiven band," je dejal Toš, ki je na vprašanje, kaj meni o zasedbi Quartissimo, ki nas letos zastopa na Evroviziji v Moskvi, pomenljivo odgovoril: "No comment ..." Sam kljub temu ni izključil možnosti, da jih bomo še kdaj videli na odru Eme.

Poslušajte singel Padam v ljubezen in predelano Pozabi.

Niso ne "pop" ne "rock", ampak "poprock", zadnja plošča, ki so jo kupili, je bila od irskih rockerjev U2, pevec Boštjan Dermol, ki je, mimogrede, pred časom izdal tudi pesniško zbirko, pa se je aprila podal tudi na koncert zvezdnice Beyonce v Zagrebu in bil navdušen. Boštjan naj bi bil tudi največji šarmer med njimi. "On je absolutni zmagovalec," je dejal Toš.

Štajerci se med slovenskimi skupinami najraje in najpogosteje družijo s člani zasedbe Tabu, skupina pa ima skupaj že tri "majhne Nude", na poti pa sta še dva ...

A. P.