Tina je v klepetalnici še razkrila, da se nikoli ne bi razgalila v kakšni reviji za moške. Foto: MMC RTV SLO
Tina je v klepetalnici še razkrila, da se nikoli ne bi razgalila v kakšni reviji za moške. Foto: MMC RTV SLO

Nosilka letošnjega naziva Lepa soseda je bila gostja v MMC-jevi spletni klepetalnici. "Prvi dnevi so predvsem potekali tako, da sem bila skoraj cel dan na telefonu," je opisala dni po osvojitvi naziva v spletni klepetalnici. "Za začetek me čakajo predvsem intervjuji in razna slikanja, upam, da bom lahko čim bolj unovčila ta naziv in da bom lahko počela to, kar me veseli," je še pojasnila v klepetalnici in z virtualnim nasmeškom dodala: "Stala pred kamero in fotoaparatom."

Stara znanka izborov
Tina ni novinka na lepotnih izborih, saj je leta 2008 že sodelovala v izboru za mis Hawaiian Tropic in prišla v finale. "V organizaciji ni neke velike razlike, razlika je samo v nazivu," je povedala v spletni klepetalnici MMC-ja.

Pred dnevi pa je 19-letni Ljubljančanki, študentki marketinga - nekdanji atletinji, ki v prostem času otroke uči plavati in telovaditi - uspelo premagati preostalih enajst finalistk, ki so se uvrstile v letošnji končni obračun. Med njimi so bile Anita Stokič, Inja Zalta, Kaja Manca Cerar, Karin Žnidaršič, Katja Šadl, Leja Rogač, Marina Hribernik, Maruša Žgank, Nastja Breg, Svetlana Djurdjevič in Vesna Arh.