Žirijo sta v tretji oddaji najbolj očarala Lidija in Smiljan. Foto: Spletna stran oddaje
Žirijo sta v tretji oddaji najbolj očarala Lidija in Smiljan. Foto: Spletna stran oddaje
Zmagovalni nastop Lidije in Smiljana

Tretja oddaja je postregla z nestrinjanjem občinstva in žirije. Slednja je namreč dala največ glasov končnima zmagovalcema Lidiji in Smiljanu, ki sta z doživeto interpretacijo pesmi Oči čornije popolnoma očarala žirijo, medtem ko je bila televizijskim gledalcem najbolj všeč pesem, ki sta jo izvedla pevka Marta Zore in imitator Jure Mastnak.

Odločale so nianse
Na tretjem mestu sta pristala očarljiva Eva Moškon in radijec Gregor Murn. Razlika med prvouvrščenim in drugouvrščenim parom še nikoli ni bila tako majhna - odločila je le ena točka (nekaj deset telefonskih glasov). Marti Zore in Juretu Mastnaku tako sodelovanje v naslednjem krogu lahko omogoči odločitev strokovne žirije, ki za zdaj izbira med Matevžem Ogorelcem in Tanjo Žagar, Matejem Špeharjem - Racmanom in Alyo ter Juretom in Marto.

Glasujte za svoje favorite
V tretji seriji se bodo namreč poleg šestih zmagovalnih duetov uvrstili še dva dueta po izboru strokovne žirije in zmagovalec spletnega glasovanja. Pri spletnem glasovanju bo odločilno absolutno število glasov. Od nedelje do nedelje lahko za svoje favorite glasujete na www.rtvslo.si/zvezdepojejo.

C. R.

V fotogaleriji si oglejte utrinke iz tretje oddaje (vir fotografij spletna stran oddaje):

Zmagovalni nastop Lidije in Smiljana