Kdo pa bo najbolj navdušil Anjo in Petra? Foto: MMC RTV SLO
Kdo pa bo najbolj navdušil Anjo in Petra? Foto: MMC RTV SLO
Gašper Jarni in Monika Pučelj
Barbara Cerar in Rok Ferengja
Andrej Hofer in Irena Vrčkovnik

Prvo majsko nedeljo so večerni termin TV Slovenija zavzeli trije pevski pari, ki so se potegovali za zmago in napredovanje v naslednji krog oddaje Zvezde pojejo.

Očaral tudi Svetlano Makarovič
Andrej Hofer je s televizijo in z radiem obseden že od otroštva, v otroških letih je tudi zapel na festivalu otroške popevke. S svojim petjem je očaral tudi Svetlano Makarovič, ko ji je v osnovni šoli sedel v naročje in zapel pesem o Mišku.

Andrejev najljubši glasbenik je Robbie Williams, v osemdestih letih pa je poslušal Jasona Donovana, Neno, skratka plesno, pop- in danceglasbo. Letos je že petič vodil festival Slovenske polke in valčka, tako da se od glasbe le ni popolnoma odaljil. Z Ireno Vrčkovnik ju druži dolgoletno znanstvo, saj sta tako rekoč soseda, poleg tega sta tudi kolega z velenjskega radia.

Barbara pela o Mini, maxi
Članica ljubljanske Drame Barbara Cerar je že zgodaj v otroštvu vedela, da bo postala igralka. Njen oče je želel, da bi se naučila igrati harmoniko, a to ni bila njena želja, je pa z veseljem obiskovala vaje stepa in džeza.

Kot najstnica je imela na steni sobe plakat dua Wham, na kar danes ni preveč ponosna, saj so ji bolj pri srcu latinski ritmi, kantavtorji, klasika, šansoni ... Na Akademiji se je malo bolj resno seznanila s petjem, ki ji je bilo vedno všeč, vendar vseeno skromno priznava, da bi na lestvici od 1 do 10 svoj glas ocenila s 6.

Po Zvezdah plešejo se bo poskusil še v petju
Igralec Gašper Jarni je verjetno najbolj prepoznaven kot televizijski voditelj oddaje Umko, ki jo vodi že tri leta. Očitno so mu oddaje, kjer se lahko ljudje izkažejo v vlogah, ki jih niso vajeni, pri srcu, saj je nastopil tudi v Zvezdah plešejo, a se na žalost ni uvrstil naprej. Petje mu je skoraj enako pomembno kot igralsko ustvarjanje, saj je muzikal njegovo najljubše odrsko izražanje, v prihodnosti pa ima s petjem še velike načrte.

Sam sebe si rad predstavlja z orkestrom za seboj, eden izmed njegovih najljubših glasbenih izvajalcev je Frank Sinatra, drugače pa je velik ljubitelj starega rocka.

Gašper Jarni in Monika Pučelj
Barbara Cerar in Rok Ferengja
Andrej Hofer in Irena Vrčkovnik