Natalija bo pesem Bodi ti moj Božiček predstavila v novi preobleki. Foto: Lidija Mataja
Natalija bo pesem Bodi ti moj Božiček predstavila v novi preobleki. Foto: Lidija Mataja
Prstana Natalije Verboten
Natalija pravi, da se po poroki zanjo in za Dejana ni kaj dosti spremenilo. Drugače je le to, da zdaj nosi dva prstana, poleg zaročnega še poročnega. Foto: MMC RTV SLO

MMC se je s pevko pogovarjal o pesmi Bodi ti moj Božiček, o tem, kako se je znašla v vlogi producentke in kako se privaja na zakonsko življenje. Več si preberite v spodnjem intervjuju.

Te dni pripravljate remiks skladbe Bodi ti moj Božiček. Kako bo pesem slišati zdaj? Kaj bo drugače?
Ja, pripravljamo nove preobleke te pesmi, ker je bila lani, pa čeprav smo jo izdali šele 20. decembra, zelo dobro sprejeta. Naredili smo nov miks obstoječe pesmi, remiks in turborazličico, ki je nisem izdala že od Dveh policajev – torej tri leta. Kako bo slišati, bodo ocenili poslušalci, in upam, da jim bodo všeč tudi ta verzija.

Dejanu pomagate pri snemanju njegovega glasbenega prvenca. Kako ste se znašli v vlogi producentke? Je težje kot peti? Ali zdaj na petje oz. snemanje gledate kako drugače?
Res je, Dejanu pomagam pri snemanju prve samostojne pesmi, kjer sem se dobro znašla tako v vlogi producentke kot v vlogi backvokalistke, posodila sem mu celo svojo spremljevalno skupino, ki je vse v živo posnela. Uživala sem na drugi strani studia, vendar priznam, da je vse skupaj kar naporno, saj dostikrat preživimo tudi 10 ali 12 ur v studiu. Delno smo delali v domačem studiu, večino pa v studiu Metro v Ljubljani, tako da se Dejan že veseli končnega izdelka in promocije tega.

V katero glasbeno zvrst spada njegov singel? Kakšen je njegov naslov?
Pop rock. Njegovi vzorniki so Eros Ramazzotti, Robbie Williams, Gibonni, Toše, Cetinski ... Naslov Dejanovega komada je Nor sem nate.

Bosta z Dejanom posnela tudi duet?
Za zdaj o tem ne razmišljava, saj vsak konec tedna pojeva v duetu na mojih nastopih.

Kako se z Dejanom privajata na zakonsko življenje? Je zdaj sploh kaj drugače?
Glede na to, da sva pred poroko že dve leti skupaj živela, ni spremembe v načinu življenja, imava pa vsak en prstan več na roki – no, jaz imam dva – še zaročnega (smeh).

Tanja Kozorog
tanja.kozorog@rtvslo.si