Pred Natalijo je delavno poletje, med katerim si bo vzela čas za plavalne užitke v domačem bazenu. Foto: Tibor Golob
Pred Natalijo je delavno poletje, med katerim si bo vzela čas za plavalne užitke v domačem bazenu. Foto: Tibor Golob

Na vprašanje, kako ji uspeva uskladiti materinstvo s svojo kariero, je ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk v spletnem klepetu odgovorila: "S prihodom Maxa se je vse obrnilo na glavo, v najlepšem smislu. Postala sem izredno organizirana, naredim veliko več kot sem prej, ko ni bilo taaaake 'gužve', kot je zdaj, pravzaprav se sploh ne spomnim, kaj sem počela prej, ker je zdaj vsaka minuta dneva izpolnjena. In zdaj ko stvari doživljam iz prve roke, še bolj občudujem vse ženske, ki uspevajo to kakovostno in uspešno združevati. Brez podpore najbližjih in razumevanja sodelavcev ne bi šlo."

Kako pa sta z možem Dejanom Bojićem dobila zamisel za dečkovo ime? "Ime nama je bilo preprosto všeč, že nekaj let sva ga imela v glavi, ker je kratko, zapomnljivo, močno, primerno tako za nogometaša kot poslovneža, bila je hitra odločitev."

Klepet z Natalijo Verboten si v celoti preberite tukaj.
Max je tudi tista "športna dejavnost", ki Natalijo zaposluje vse dni, saj ima deček že 12 kg in je pravi korenjak, zaradi česar sta dviganje in prenašanje precejšen zalogaj. Se bo pa čez poletje naplavala v domačem bazenu. Poletje bo sicer, tako kot že zadnjih 17 let, zanjo delavno, počitnice pridejo na vrsto septembra.

Svoje oboževalce pa je Natalija razveselila s skrivnostnim glasbenim namigom: "Razmišljam o večjem projektu, ne s filharmoniki, ker se mi zdi, da je to pri nas v zadnjem času izpeto oz. vsi to počnejo, sama pa si svoj projekt predstavljam na drugačen način - vse že imam v glavi, le še pravi čas za realizacijo mora priti."