Natalija Verboten je zelo zasedena z novim projektom. Foto: RTV SLO
Natalija Verboten je zelo zasedena z novim projektom. Foto: RTV SLO
Natalija Verboten
Natalijo Verboten smo na generalki pred oddajo Spet doma ujeli s puško v roki. Foto: RTV SLO

Pevka je novo uspešnico predstavila v nedeljski oddaji Spet doma. Novi album je nastal v sodelovanju z avtorjema Daretom Kauričem in Zvonetom Tomcem (ustvarjalcema uspešnic in članoma skupine Kingston).

Natalija sodeluje z novo ekipo sodelavcev, ki je prinesla nove, sveže ideje. Zagnana ekipa je pripravila kup novosti, med drugim tudi prenovljeno spletno stran.

Skrivnosti okoli videospota
Pevka je v pogovoru za MMC izdala, da je v pripravi tudi že videospot za pesem in da moramo biti vedno pripravljeni na presenečenja, ki jih tudi kar zadeva igralsko zasedbo v videospotu ni želela izdati. Dejala je, da je scenarij okvirno že narejen, čaka se le še režiserja, ki pa je trenutno na dopustu. Snemanje se bo začelo konec maja.

Evrovizija? Kdaj pa sploh je?
Natalija je z novim projektom tako zasedena, da je pozabila, da je prireditev za najboljšo pesem Evrope tik pred vrati. "Kdaj pa sploh je," je začudeno dejala na naše vprašanje, ali bo spremljala nastop Alenke Gotar. Pesti za Cvet z juga bo držala, če ji bo to dovoljeval čas. Je pa dejala, da je Evrovizijo spremljala že kot mlado dekle, tu pa tam je oddala tudi svoj glas za najboljšo pesem. Od evrosongovih pesmi pa najraje prepeva Wadde Hadde Dudde Da? slavnega nemškega pevca in TV-voditelja Stefana Raaba.

Natalija spet na RTV SLO?
Sama pušča prihodnjim nastopom na glasbenih festivalih, med katerimi je tudi Ema, odprta vrata, tako kot ponovnemu vodenju oddaje. Pri Jožovcu z Natalijo je letos nadomestila oddaja Na zdravje! No, Natalija ne počiva in pravi: "Z RTV Slovenija se že dogovarjamo za nov projekt, bomo videli kaj bo prinesla prihodnost. Upam, da bomo našli skupni jezik."