Neisha si je poškodovala kolenske vezi, zaradi česar je morala odpovedati nadaljnje koncerte. Foto: Mitja Ličen
Neisha si je poškodovala kolenske vezi, zaradi česar je morala odpovedati nadaljnje koncerte. Foto: Mitja Ličen

Radičevič je za MMC povedal, da je morala uspešna glasbenica odpovedati današnji nastop s 25-članskim orkestrom, ki ga sestavljajo člani različnih vrhunskih orkestrov zaradi "ponavljajoče se poškodbe kolenskih vezi". "Neisha je bila odpeljana pred dvema ali tremi tedni na urgenco, pred dvema dnevoma pa se je poškodba ponovila," je dejal Radičevič.

Po njegovih besedah je koncert ob odprtju festivala Festika na Titovem trgu v Kopru odpovedan, ker niso našli ustrezne zamenjave, "ki bi bila sposobna izvesti tako zahteven repertoar". In kako se bodo oddolžili vsem razočaranim, ki so nestrpno čakali današnjo Neishino glasbeno poslastico?

"Vsekakor nam je žal za dogodek, tudi Neisha je precej razburjena zaradi odpovedi koncerta, vendar pa se bomo poslušalcem nekako oddolžili," je sklenil Radičevič in dodal, da o datumu koncerta še ne more govoriti, prav tako pa še ne ve, ali bo imela Neisha samostojen koncert ali pa v sklopu katere od poletnih prireditev.

Zagotovo pa Neisha zaradi okrevanja ne bo mogla razveseliti obiskovalcev koprskega poletnega festivala Festike, ki bo poskrbel za vrvež na obalnih ulicah do 2. avgusta.

A. M.