Klemen Slakonja se je ujel s Tjašo Železnik. Skupaj bosta nastopila tudi v filmu Janeza Lapajneta. Foto: MMC RTV SLO
Klemen Slakonja se je ujel s Tjašo Železnik. Skupaj bosta nastopila tudi v filmu Janeza Lapajneta. Foto: MMC RTV SLO
Tjaša uspešno usklajuje delo voditeljice in igralke. Foto: MMC RTV SLO

Konec poletja in začetek šole pomenita tudi vrnitev naših priljubljenih oddaj na male zaslone. Sedmega septembra je svojo dolgo sezono začel tudi NLP - skorajda v enaki podobi kot lani, ena od razlik je ta, da se oddaja začne pol ure prej kot lani. Da ne bi zamudili NLP-ja, vedite torej, da je vsako nedeljo ob 15. uri čas za nedeljsko oddajo.

NLP pol ure daljši
Vsi ljubitelji Neznanih letečih predmetov so navdušeni predvsem nad daljšo oddajo in istim voditeljskim parom. Odgovorni so bili z delom voditeljskega para lani očitno zelo zadovoljni, zato nam bosta igralska kolega krajšala nedelje tudi letos.

Prva oddaja je minila v znamenju "fokusiranih" gostov Tajde Lekše in Jureta Ivanušiča, gostitelja Slovenske popevke 2008. Razpoloženo voditeljico in igralca smo ujeli v trenutku, ko sta svoje želodčke polnila z okusnimi testeninami. Za glasbo sta med drugim poskrbeli Alenka Godec in Nuša Derenda, ki sta nastopali ob spremstvu orkestra Big Band Slovenske vojske. Tudi Družabna je od letošnjega leta daljša za sedem minut.

So bile počitnice za Klemna prekratke? Poglejte si spodnji videoposnetek!

Žejni Klemen na napake v oddaji hitro pozabi
Obema voditelja, kljub natrpanemu urniku, uspe uskladiti vse obveznosti. Polega tega da Tjaša in Klemen skupaj vodita oddajo, bosta skupaj nastopila tudi v filmu Janeza Lapajneta. Klemna smo povprašali, kako je zadovoljen s prvo oddajo: "Vroče je še, ne razmišljam še o tem, kako je potekala prva oddaja. Zdaj razmišljam le, kje bom dobil vodo." Vsestranski Klemen prizna, da se je med oddajo verjetno kaj zmotil, toda na to hitro pozabi.