Tanja Žagar in Matevž Ogorelec sta absolutna zmagovalca tokratne noči. Foto: Zvezde pojejo
Tanja Žagar in Matevž Ogorelec sta absolutna zmagovalca tokratne noči. Foto: Zvezde pojejo
Tjaša Hrobat Košir in Rudolf Gas
Tjaša Hrobat Košir in Rudolf Gas sta si zaslužila finale po mnenju žirije. Foto: EPA

Zmagovalna pesem Hajde, da ludujemo ove noči je "obnorela" vso Slovenijo, saj sta plesno razigrana zmagovalca prejela za svoj nastop več kot 19.000 glasov.

"Moralna zmagovalca" Tjaša in Rudolf
Če bi žirija lahko glasovala, bi svoj glas zagotovo oddala Tjaši Hrobat Košir in Rudolfu Gasu, ki sta odpela zelo zahtevno pesem Caruso. Člani žirije so bili predvsem presenečeni nad nastopom TV-voditeljice.

Smiljan in Lidija razočarala
Fotograf Smiljan Pušenjak in Lidija Kodrič sta z pesmijo Moj Maribor razočarala žirijo, ki je bila enotnega mnenja, da sta prejšnjič bolje zapela: "Danes je Lidija bila boljša od Smiljana." Hugo pa je v nastopu dveh starih sabelj le užival.

Večer popestrili glasbeni dueti
Matevž Ogorelec in Tanja Žagar sta nastopila z uspešnico iz 80.let, pesmijo Hajde, da ludujemo pevke Tajči. Pesem sta popestrila tudi s svojim plesnim vložkom, ki je že tako veselo pesem še bolj popestril. Žirija je bila nad tretjim parom navdušena, saj sta od zadnjega nastopa napredovala predvsem pevsko.

V revijalnem delu pa so za vzdušje v studiu skrbeli Rudolf Gas in Nuška Drašček, ki sta zapela Crazy Little Thing Called Love, Lidija Kodrič in Irena Vrčkovnik s pesmijo Čez Šuštarski most, na koncu pa sta zapela še Tanja Žagar in Rok Ferengja Ljubezni najin čas.

Žirija bi v nadaljnji krog poslala Tjašo in Rudolfa, a se gledalci z njimi niso strinjali, saj sta prepričljivo z 19.758 glasovi zasedla prvo mesto in tako postala drug finalni par Zvezd pojejo. Lidija in Smiljan sta prejela 1065 glasov, medtem ko sta ljubljenca žirije Tjaša in Rudolf prejela 3611 glasov.