Foto:
Foto:
Uuu in Čuki

Intervju s članoma skupine Čuki, Jožetom Potrebuješem in Jernejem Tozonom je bil videti tako, da sta ga Čukca opravila kar sama.

Največ besed sta namenila aktualnemu videospotu za pesem UUU, ki ga je med intervjujem kamera ujela tudi v svoj objektiv. Razkrila sta, da je snemanje za spot potekalo en cel majski dan. Jože pa nas je opozoril še na kader, kjer je videti kot "slovenski Santana", ki je tako močno zatopljen v kitarske strune, da ne opazi, kako brenka ob robu grajske ograje.

Poletje bo en sam "špil"
V zadnjem delu videointervjuja sta razkrila, da bo poletje precej delovno, sploh med vikendi, ki so do septembra že vsi zasedeni. Dotaknila sta se pa tudi že jeseni, ko bodo Čuki praznovali svojo 20-letnico in za to priložnost pripravljajo še posebno presenečenje, o katerem sta bila za zdaj še skrivnostna.

V priloženem posnetku vas čakajo še vse ostale podrobnosti poletno sproščenega pogovora.

Jernej, kako se otepaš oboževalk?
Jernej nam je priznal, da ima pred nastopi še vedno nekaj treme, jo pa z rednimi vajami uspešno odganja. Tudi starejše pesmi Čukov je v veliki večini že usvojil, "a pomoč "plonk" listka tudi prav pride", pravi.

O nogometu in Evrosongu ...
V videoposnetku se prepričajte, da Čuki ne samo, da radi spremljajo nogomet, tudi sami se kdaj pa kdaj preizkusijo z igranjem. Spremljali pa bodo seveda tudi bližajoče se Evropsko prvenstvo.

Kar se tiče Evrosonga, je Jože poudaril, da si je posnetke tega festivala posnel in si jih bo v bližnji prihodnosti še enkrat ogledal. Pohvalil je Rebekin nastop in povedal, da se je zelo potrudila.

Tanja Mojzer

Uuu in Čuki