Simpatična Nuška Drašček je na začetku (gotovo uspešne) solistične glasbene kariere. Foto: RTV SLO
Simpatična Nuška Drašček je na začetku (gotovo uspešne) solistične glasbene kariere. Foto: RTV SLO

Prav te dni je izšel pevkin novi singel Noć ljubavi, ki ga je posnela na Hrvaškem. Do sodelovanja z založniško hišo je po njenih besedah prišlo čisto naključno, in sicer jo je na snemanje dueta povabil Miha Alujevič in tako "smo se kar dogovorili za sodelovanje".

"Z ekipo se odlično razumemo, kmalu bo posnet še drugi singel, nekje pet komadov je že končanih, posneli jih bomo še okrog pet, in računam, da bo nova zgoščenka izšla nekje konec leta ali v začetku drugega, odvisno od založnika in promocijskih aktivnosti," je za MMC povedala simpatična Nuška, ki je z Juretom Seškom zmagala v oddaji Zvezde pojejo na naši televiziji.

Na novi zgoščenki lahko po njenih besedah pričakujemo tudi kakšen duet. S kom pa? "Joj, tega še ne vem, vendar pa se duetov nikoli ne branim," je sklenila Nuška, ki smo jo zmotili ravno med potjo s štirinajstdnevnega dopustovanja na Korčuli, kjer je bilo "vrhunsko, bi kar še ostala".

Upamo, da si je Nuška na Korčuli nabrala dovolj moči, saj jo poleg snemanja zgoščenke konec avgusta čakata še dva nastopa na hrvaških festivalih, in sicer v Šibeniku in teden pozneje v Splitu.