Natalija je skrivala, da z Dejanom načrtujeta poroko, zdaj, s prstanom na roki, pa o njej z veseljem govori. Foto: MMC RTV SLO
Natalija je skrivala, da z Dejanom načrtujeta poroko, zdaj, s prstanom na roki, pa o njej z veseljem govori. Foto: MMC RTV SLO

Najina zveza se je razvijala počasi in hkrati zelo hitro.

Natalija Verboten
Natalija Verboten
Z Dejanom sta se odločila za preprosta poročna prstana. Foto: MMC RTV SLO
Natalija postala gospa

Vsa Slovenija ve, da sta se v soboto v družinskem krogu pri Mariboru poročila "Natalija nacionale", priljubljena slovenska pevka, in njen Dejan, ki ljubezen sicer uživata že dve leti, tudi živita skupaj. MMC pa je želel od Natalije izvedeti še nekaj stvari, preberite si, katere!

Z Dejanom sta si zamislila majhno, skromno poroko. Niste kot deklica nikoli sanjali o razkošni poroki in ogromno svatih?
Kratko in jedrnato: ne.

Ste bili v dneh pred usodnim dnem "vražja nevesta", ki je ob živce spravljala vse bližnje in zahtevala nemogoče od vseh, ki so pomagali pri poroki? Kdo je sicer poskrbel za več stvari, vi ali Dejan?
Glavne, najpomembnejše stvari sva urejala skupaj. Nekaj opravkov je bilo na najinih ramenih, nekaj sva prepustila drugim. Z vsemi, ki so sodelovali pri poroki, pa se že dolgo poznamo, zato so točno vedeli, kaj želiva. Cvetličar nama je na primer čudovito okrasil tudi najino hišo.

Natalija je gostovala tudi v oddaji Dobro jutro. Kaj je povedala, si oglejte v videoposnetku na desni.

Ste se odločili za spremembo priimka ali ostajate Natalija Verboten?
V glasbenem smislu ostajam Natalija Verboten, nič se ne bo spremenilo, razen da bom imela na rokah en prstan več. Uradno, na osebnih dokumentih, pa piše, da sem Natalija Bojič.

Po slavju sta svate povabila na izlet po Sloveniji. Kje sta torej preživela poročno noč?
Na Krasu, v Štanjelu.

Brez medenih tednov ne gre, kam odpotujeta vidva?
Za medene tedne sva si rezervirala zadnji teden v oktobru in prvi teden v novembru. Po pravici povedano, pa nimava še niti najmanjšega pojma, kam bova šla, zato sprejemava ideje (smeh)! Mogoče se bova odločila za tople kraje, pred dvema letoma sva si privoščila oddih na Maldivih, ampak verjetno ne bova šla še enkrat tja.

Ste že ob začetku zveze z Dejanom slutili oziroma čutili, da je prav on vaš sanjski moški?
Najina zveza se je razvijala počasi in hkrati zelo hitro. Že na prvem zmenku, no, niti ni bil še zmenek, ko sva ugotovila, da sva si všeč, mi je Dejan rekel: 'Ampak veš, Natalija, jaz se želim nekoč tudi poročiti!' Odgovorila sem mu, da seveda, da je to popolnoma normalno.

Kdo je komu postal všeč?
Mislim, da je bilo kar istočasno. Po nekem nastopu sva se močno skregala, nato pa ugotovila, da sva si všeč in da je bil to tudi pravi razlog za pričkanje.

Za konec še neizogibno vprašanje. Kdaj bo Slovenija dobila še eno znano mamico?
Ne, nisem noseča, ko pa bom, pa trebuščka ne bo mogoče skriti ...

A. P.

Najina zveza se je razvijala počasi in hkrati zelo hitro.

Natalija Verboten
Natalija postala gospa