Gašper se je iz voditelja Umka prelevil v pevca. Foto: MMC RTV SLO
Gašper se je iz voditelja Umka prelevil v pevca. Foto: MMC RTV SLO
Robert Jarni in Monika Pučelj
Robert Jarni in Monika Pučelj v oranžnem elementu. Foto: MMC RTV SLO

Voditelj oddaje Umko je v paru z Moniko Pučelj po mnenju strokovne komisije in gledalcev zvenel najbolj harmonično v oddaji Zvezde pojejo. Zapela sta pesem So najlepše pesmi že napisane.

"Pesem sva zbrala zato, da malo pokritizirava slovensko fast-food produkcijo, predvsem pa zato, ker je to čudovita skladba," je za MMC povedal Jarni, ki ni želel konkretno povedati, koga uvršča v "fast-food" produkcijo. "Slovenska zabavna glasba se pogosto jemlje prelahko. O imenih ne bi, imamo pa ogromno dobre glasbe."




So najlepše pesmi že napisane?
Gašper pravi, da jih je veliko že napisanih, a prav gotovo še ne vse. "Ne strinjam se z drugim delom te skladbe, kjer je verz 'so se vse ljubezni že enkrat dogajale'. Z vsako ljubeznijo se rodi nova pesem."

Gašper in Monika za zdaj počivata, kmalu pa bosta začela razmišljati, s čim se bosta predstavila v drugem krogu. Jarni oddajo Zvezde pojejo jemlje kot priložnost, da pokaže še kaj, kar zna, saj ga televizijski gledalci večinoma poznajo le po vodenju oddaje Umko. Mogoče se mu bo kdaj uresničila tudi želja, da ga bodo ti spoznali tudi po petju z orkestrom na večjih odrih, kar je njegova želja.

Bolje poje kot pleše
Gašper pa se ni najbolje znašel na plesnem odru. Predstavil se je namreč tudi v Zvezdah plešejo, kjer je takoj izpadel. "Slika pove, da nisem prvovrsten plesalec, kritično oko javnosti pa je to opazilo. Javnost ima vedno prav."