V uredništvu razvedrilne oddaje Televizije Slovenija Piramida so za novo televizijsko sezono izbrali tri nove pevke. Foto: RTV SLO/Darko Koren
V uredništvu razvedrilne oddaje Televizije Slovenija Piramida so za novo televizijsko sezono izbrali tri nove pevke. Foto: RTV SLO/Darko Koren
Vesna, Daša in Suzana
Vsa tri dekleta odlikujeta lep glas in stas. Foto: RTV SLO/Darko Koren

4. septembra bo na prvem programu Televizije Slovenija na sporedu prva finalna oddaja Piramida, v kateri se bodo pomerili evroposlanec Borut Pahor, nekdanja redovnica Vida Žabot in nekdanji tržiški župan Pavel Rupar. Za glasbeno razvedrilo bo poskrbel novi trio oddaje Piramida: svoje pevsko znanje bodo televizijskim gledalcem pokazale Vesna Topolovec, Suzana Savić in Daša Gradišek.

Utrinke z avdicije za nove pevke si oglejte tukaj.
Vse tri imajo pevske izkušnje
Daša je kot pevka leta 2002 zmagala na Orionu, leta 2004 pa na Supernova multitalents, bila je spremljevalni vokal pri Anžeju, Alyi, Vladu Kreslinu in skupini Leeloojamais. Je pevka v džezzasedbah, dela pa tudi lastno glasbeno kariero, saj piše besedila in glasbo.

Tudi Vesna ima glasbene izkušnje. Sodelovala je v manjši glasbeni skupini, pa tudi pri snemanjih spremljevalnih vokalov. Je študentka in radijska voditeljica.

Suzana se je večkrat udeležila karaok (tudi tistih z Dejo Mušič na TV Slovenija), tekmovala je na avdiciji Popstars, zadnjič pa je tekmovala leta 2003 v oddaji Bodi idol, kjer je zasedla 3. mesto.

A. K.