Ali Bernarda sprejema naključna povabila na kavo? Odvisno, kdo jo povabi. Foto: MMC RTV SLO
Ali Bernarda sprejema naključna povabila na kavo? Odvisno, kdo jo povabi. Foto: MMC RTV SLO
Bernarda Žarn

Kar težko je verjeti, da mlada in simpatična TV-voditeljica, ki jo gledalci z malih zaslonov najbolj poznajo po oddaji Prvi in drugi, na nacionalki dela že 11 let. In to še vedno rada počne. RTV-ja ne namerava zapustiti, saj ji, kot pravi, ta hiša omogoča največ ustvarjalnih priložnosti. Kako pa se je znašla tukaj? Prijavila se je na avdicijo.

Klepet z Bernardo Žarn si v celoti preberite tukaj.
Z voditeljskimi kolegi se "Berni" dobro razume, najbolje pozna Petra Polesa, s katerim je delala največ, pri srcu pa ji je tudi Mario Galunič. Kot pravi, se moraš imeti s sovoditeljem vsaj malce rad, da je potem tudi na odru vidna "dobra kemija".

Preberite še intervju:
Bernarda: V resnici mi je prav "fajn"

Sopotniki pomembnejši od cilja
V prostem času Bernarda najraje kolesari, teče, hodi v hribe in bere knjige, bolj od ciljev potovanj (nazadnje se je potepala po Egiptu, kjer je doživela tudi adrenalinski safari) pa so zanjo pomembni ljudje, s katerimi potuješ. "V dobri družbi lahko še najbolj dolgočasen kraj postane zanimiv," pravi.

Sicer pa kot ponosna Brestaničanka (in ne Brežičanka, kot ste bralci portala pravilno ugotovili v komentarjih pod napovedjo klepeta) dodaja, da je najlepše na svetu prav - Posavje.

Za zdaj se ji zdi, da se ne bi razgalila za moško revijo, tudi za res dober denar ne. Morda tudi zato, ker, kot je razkrila klepetalcem, ni več "na trgu"?

A. K.