Anja Rupel in Peter Poles se vračata s tretjo sezono oddaje Zvezde pojejo. Foto: MMC RTV SLO
Anja Rupel in Peter Poles se vračata s tretjo sezono oddaje Zvezde pojejo. Foto: MMC RTV SLO
Veronika Žajdela, Miran Rudan
Veronika in Miran bosta gledalce poskušala prepričati s pesmijo Dream a little dream. Foto: MMC RTV SLO
Katja Fašink, Aleš Vovk - Raay
Raay je na glasbeni nastop pripravljal Katjo Fašink. Foto: MMC RTV SLO

Nedeljski večeri bodo spet glasbeno obarvani - z Anjo Rupel in Petrom Polesom bomo namreč spet lahko ocenjevali, kako se z mikrofonom v roki znajdejo slovenski estradniki.

Za novo oddajo pa se spodobi tudi nova žirija, ki jo bodo to sezono sestavljali Oriana Girotto, Hugo Šekoranja in Tomaž Domicelj.

Oddajo si lahko v živo ogledate tukaj!

Za mikrofon bosta v prvi oddaji poprijela Matevž Ogorelec in Tanja Žagar, ki sta se kot par predstavila tudi v oddaji Zvezde plešejo. Pela bosta Čuvaj to ljubezen, ki jo v izvirniku poje Nace Junkar.

Poleg Matevža se bo s petjem predstavila tudi vizažistka in stilistka Katja Fašink, ki jo je petja učil Aleš Vovk - Raay. Skupaj bosta zapela Vedno bom le tebe ljubil. Slišali pa bomo lahko tudi, kako gre petje televizijski in radijski voditeljici ter igralki Veroniki Žajdela, ki ji bo pomagal Miran Rudan. Pela bosta Dream a little dream.

Veronika sicer o sebi pravi, da je že od nekdaj oboževala gledališče, zato se je po gimnaziji odpravila na študij v London, na Guilford School of Acting. Ko se je vrnila domov, se je zaposlila kot tv-voditeljica (anjprej je delala na komercialni televiziji Net TV nato pa še v oddaji Dobro jutro), zdaj pa dela na radiu Ena, kjer jo lahko slišimo vsako popoldne.

Vsi so čakali na duet Matevža in Tanje
Matevža Ogorelca smo spoznali že v Zvezde plešejo, kjer je on učil Tanjo plesati. Tudi sicer je plesni učitelj, ki se s tem športom ukvarja že od petega leta, ko je začel plesati v Mali Kazini. Pri osmih letih je naredil avdicijo za standardne in latinskoameriške plese in tako prestopil v klub, kjer je tudi začel tekmovati. Pozneje je osvojil številne ugledne naslove in med drugim s partnerico zmagal v Blackpoolu. Na vprašanje, kako so znanci in prijatelji komentirali novico, da bo sodeloval tudi v oddaji Zvezde pojejo, odgovarja: "Smejali so se. Itak. Sicer jim pa ni bilo tako zelo čudno, da bom pel, sploh, ker pojem s Tanjo. So me že po Zvezde plešejo in ko se je začela oddajo Zvezde pojejo, spraševali – a bosta zdaj s Tanjo tudi pela?"

Katja - stilistka z glasbenim talentom
Katja Fašink je vizažistka, stilistka, avtorica in glavna urednica modnega portala Lepota in stil, radijska in televizijska voditeljica, lastnica in vodja salonov CAT, skratka, lepotna strokovnjakinja, ki uživa v tem, da dela ljudi lepe. Katja sicer ni čisto brez glasbenega talenta, saj je hodila v glasbeno šolo in igrala violino, njen prvi glasbeni spomin pa je povezan z otroško opero Kresničke, kjer je imela drugo glavno vlogo: "Se še zdaj živo spominjam, kako smo imele nastopajoče na glavi kapo, na kateri je bila žarnica, na hrbtu pa 'šteker' in ko smo prišle na oder, smo se najprej gledale, kateri se je že prižgala lučka in kateri še ne. Čista 'travma'!"

Videoposnetke z vaj in fotografije si lahko ogledate spodaj.

T. K.