Za Omarja Naberja je bilo tri minute na evrovizijskem odru nepozabnih. Foto: epa
Za Omarja Naberja je bilo tri minute na evrovizijskem odru nepozabnih. Foto: epa

Prvi bo svoje izkušnje predstavil Omar Naber, ki je Slovenijo na Evroviziji zastopal leta 2005 v Kijevu. Čeprav so Omarjeve izkušnje dokaj sveže, je povedal, da bi Alenki Gotar težko svetoval: "Naj se le odreže po svojim najboljših močeh."

V primerjavi z drugimi si Omar dosežkov pesmi Cvet z juga ne upa napovedovati, saj po njegovem mnenju na uvrstitev vpliva preveč dejavnikov. Zdi pa se mu, da je pesem dovolj posebna, da bi bila uvrstitev Slovenije letos lahko višja kot prejšnja leta.

Evrosong ne potrebuje škandalov
Omar se z Evrosonga najlepše spominja "tistih treh minut na odru", od evrovizijskih uspešnic pa si najraje zažvižga pesem "Insieme". Omar se ni strinjal s tem, da Evrosong potrebuje škandale. Na vprašanje, zakaj po njegovem mnenju Evrosong tako radi gledajo geji, je odgovoril, da res ne ve.

Vsi videospoti Evrovizije na zabavnem infokanalu
V nočeh s 5. na 6., s 7. na 8. in z 9. na 10. maja si lahko na zabavnem infokanalu ogledate vse evrovizijske spote. Če vam je to prepozno, si jih lahko v dneh 8., 9. in 10. maja ogledate tudi v dopoldanskem Zabavnem infokanalu, in ne samo ponoči.