Omar namerava do konca leta posneti nov videospot za pesem Vladarjev dan. Foto: RTV SLO
Omar namerava do konca leta posneti nov videospot za pesem Vladarjev dan. Foto: RTV SLO
Omar o tatujih in EMI

Seveda se je simpatični pevec šalil, a priznal, da ne bi imel nič proti (glasbenemu) sodelovanju z njima ali pa z Nino Pušlar in s Sanjo Grohar.

Sicer je Omar, ki se je opisal kot zmedenega in predanega glasbi, razkril, da včasih prehitro zamenja razpoloženje. Raje črnolaske, takšne malce bolj zagorele, ne presuhe, ne prevelike, a dodaja, da ima na splošno rad vse punce. Vprašanju o tem, ali ima punco, pa se je spretno izognil.

Na svetu bi imel le zares dobro glasbo
Nogometni navdušenec v življenju najbolj sovraži zahrbtne, pohlepne in nespoštljive ljudi ter gnečo na cesti in vampe. Če bi lahko v svojem življenju spremenil eno stvar, ne bi nikoli začel kaditi, če bi lahko spremenil samo eno stvar na svetu, pa bi "podrl svetovno glasbeno sceno in nanjo postavil samo ZARES dobro glasbo".

Nov album "seka"
Od vseh stvari, ki jih je v življenju naredil, je najbolj ponosen na svojo drugo ploščo Kareem, za katero obljublja, da "na celi črti bolj "seka" kot (pesem - op. a.) Vse kar si želiš", čeprav je komercialno definitivno manj interesantna kot prva, a - kot pravi sam - boljša. Omar je tudi razložil, zakaj je dal novemu albumu ime Kareem. Tako se namreč imenuje njegova skupina, ki ga spremlja že vrsto let, ime pa v arabščini pomeni radodaren.

T. V.

Omar o tatujih in EMI