Pika Božič je uporabnikom med drugim tudi zaupala, kako skrbi za svojo postavo. Foto: MMC RTV SLO
Pika Božič je uporabnikom med drugim tudi zaupala, kako skrbi za svojo postavo. Foto: MMC RTV SLO
Pika o projektu Shine

Pika se na glasbeni oder vrača po nekajletnem premoru s projektom Shine, v klepetalnici pa je spregovorila tudi o začetku kariere: "Začela sem pri 15 letih in ni mi žal. Vsaka pot v življenju je zato, ker si jo moral prehoditi, naj bo še tako težka in naporna. Ne obžalujem ničesar in hvaležna sem za toliko izkušenj. Res se je vse odvijalo hitro in nepričakovano, ampak to je bila zame nagrada. Res, da se zaradi kariere nisem mogla udeležiti maturantskega izleta in podobnih norčij, ki so jih počeli moji vrstniki, sem pa drugače uživala v svojem svetu".

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Po njenih besedah se je glasbena scena v času njene odstotnosti precej spremenila. "Veliko lepih mladenk je postalo glasbenic tako, da sem se odločila, da pozornost preusmerim na dobro glasbo, kvalitetna besedila, izšolan vokal ... Tu je moja prihodnost. V lepoti z misicami žal ne moram tekmovati, jaz sem glasbenica," je dejala simpatična svetlolaska, ki rada spreminja svoj videz.

Video na desni: Pika o novem albumu in družini.
Uporabnikom je tudi zaupala, kaj bi počela, če ne bi bila pela: "Zelo si želim dekorirati domove, organizirati poroke ... Rada se preizkušam, rada se razvijam, ampak dan še vedno šteje 24 ur, nič več in nič manj, in tega je treba pravilno razdeliti."

Pika je z veseljam z uporabniki poklepetala o družini, športu, ki je, ker je poročena s hokejistom Dejanom Kontrecom, del vsakdanjika, potovanjih, politiki in še čem, kar si lahko preberete v celotnem klepetu.

A. M.

Pika o projektu Shine