V oddaji so se pomerili trije najbolj znani slovenski vedeževalci. Foto: EPA
V oddaji so se pomerili trije najbolj znani slovenski vedeževalci. Foto: EPA

Pogovor o smrtni kazni je pokazal, da so njihova mnenja deljena. Danny, ki je dobil največ podpore gledalcev, je trdil, da je kazen nujna, vendar le, ko je storilcu mogoče očitano mu dejanje neizpodbitno dokazati. Kot primer je navedel dokaze z DNK-jem. Sicer sta Meta Malus in Karin zagovarjali nasprotno stališče.

Glede lepotnih tekmovanj je Danny povedal, da so na njih dekleta pogosto zavedena, ob tem pa je pripomnil, da so mu sicer bolj všeč nenaličena dekleta.

Karin je dejala, da rada uporablja ličila in da tudi podpira lepotne operacije. Se je pa distancirala od lepotnih tekmovanj, zaradi katerih so po njenem mnenju nekatera dekleta za uveljavitev pripravljena narediti preveč. Na vprašanje, ali se je k njej po nasvet že zatekel kateri politik, pa ni želela odgovoriti, dejala je le, da o svojih strankah ne govori. Sicer meni, da bo premier Janez Janša svojo prihodnost preživel z novo izbranko Urško Bačovnik, s katero se je pred dobrim mesecem prvič pojavil v javnosti.

Meta Malus pa se je politkom posvetila nekoliko bolj. Glede zamenjave ministra za delo Janeza Drobniča je dejala, da si na njegovem mestu želi žensko. Hkrati je napovedala, da bosta boj za predsednika prihodnje leto bila Lojze Peterle in Borut Pahor. Napovedala je tudi novo levosredinsko stranko, saj naj bi po njenem mnenju v prihodnosti Liberalna demokracija Slovenije (LDS) doživela zlom. Glede lepotnih tekmovanj je povedala, da je vsaka ženska lepa, in hkrati podprla uporabo ličil.