Anamarija Avbelj se bo 15. junija odpravila v Vietnam, kjer bo ostala dober mesec dni. Foto: MMC RTV SLO
Anamarija Avbelj se bo 15. junija odpravila v Vietnam, kjer bo ostala dober mesec dni. Foto: MMC RTV SLO
Izjava Anamarije Avbelj za MMC

171 centimetrov visoka študentka na mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije, ki prihaja iz Lukovice, šteje 20 pomladi. Pred potovanjem na svetovni izbor priznava, da jo je kar malce strah, saj se na pot podaja čisto sama. Kljub temu se Vietnama zelo veseli, saj tamkajšnji ljudje slovijo kot prijazni in odprti.

Anamarija je trenutno še v fazi dojemanja, saj se je ta teden zanjo minil s svetlobno hitrostjo. Od tod tudi utrujenost, ki je posledica številnih obveznosti. "To delo in obveznosti me veselijo, tako da uživam, obenem je pa res kar naporno," priznava mlada Lukovičanka, ki bo v kratkem začela priprave na svetovni izbor, ki bo 15. julija.

Modne brvi ji niso tuje
Na izbor se je prijavila sama, a to ni bil njen prvi stik s svetom lepote, nasmeškov in bliskavic. Lani je bila namreč finalistka na tekmovanju za fotomodel Bernarde Marolt, pa tudi nekaj modnih revij že ima za sabo. Zmage Anamarija ni pričakovala, njen motiv pa je bil videti, kako visoko lahko poseže. "Na mojo srečo mi je dobro uspelo," je povedala kodrasta plavolaska.

Lepo telo, ki ga ne namerava razkriti do konca
S svojo postavo je načeloma zadovoljna, morda bi se v prihodnosti želela malce porediti in pridobiti na mišični masi. Pravi pa, da ima to srečo, da ima dobre gene, saj ji ni treba preveč paziti na prehrano. Kljub temu pa ji obiski v fitnesu in odbojka na mivki s prijatelji niso tuji.

Da bi pa svoje (golo) telo nastavila fotografom iz revije Playboy, ji še ni prišlo na misel. Prav tako ji ni na misel prišlo, da bi se podala v politične vode. "Čeprav ni slaba ideja," priznava Anamarija. Če jo bomo čez nekaj let videli v slovenskem parlamentu, pa bo bržkone pokazal čas.

J. S.

Izjava Anamarije Avbelj za MMC