Foto:
Foto:
Nuša Derenda je bila ena izmed redkih predstavnic nežnejšega spola..
Milan Pečovnik-Pidži je bil zopet zmagovalec.

Eden od najbolj vročih parov pri nas je z romantičnim večerom v dvoje dokazal, da romanca, ki se je začela v vročih poletnih dneh, še vedno traja in da je še vedno noro zaljubljen.

Skupina B. B. T., ki jo sestavljajo 18-letna Brina in njeni dve kolegici, 21-letni Barbara in Tamara, je imela precej poln petkov dan, saj so se udeležile tradicionalnega veleslaloma zvezd pod Mariborskim Pohorjem. Brina je bila celo ena od pogumnejših deklet, ki so se spustili po pohorski strmini, saj je menda navdušena bordarka.

Barbara in Tamara pa sta raje ostali ob vznožju in se preizkusili v laserskem streljanju. Menda sta bili pri tem tudi precej uspešni. Sicer je bil slalom slavnih letos vse prej kot zvezdniški, saj se ga je udeležila le peščica slavnih. Absolutni zmagovalec je bil spet glasbenik Milan Pečovnik - Pidži.

Med slavnejšimi udeleženci so bili še Vili Resnik, 6Pack Čukur, Jani Klemenčič in Nuša Derenda. Dennis in Brina sta se kot par prvič javnosti predstavila na lanski prireditvi za mis Slovenije 2004, kjer sta se na odru nepričakovano vroče poljubila.

Skupini sta takrat vse zbrane na prireditvi in gledalce pred televizijskimi zasloni navdušili z dobro plesno koreografijo. Takrat so Game Over in B. B. T. skupaj zapeli pesem Vrni se, ki je delo Natke Geržina in Zvoneta Tomca.