Foto:
Foto:

V finalu druge sezone oddaj sta gledalce najbolj prepričala dolgolasi duhovnik Robert Friškovec in prikupna pevka Nina Pušlar.

Čeprav sta si zmago zelo želela, je Robert in Nina nista pričakovala, kot sta povedala v pogovoru za MMC takoj po oddaji. Pojoči duhovnik bo od zdaj spet "samo" duhovnik, Nina pa najprej (no, najprej je čas za praznovanje in večerjo, ki jo je imela pred očmi še ena finalistka - ) odhaja na nekajdnevni zaslužen oddih na morje.

Zmagovalca izmed treh parov izbrali gledalci
Pred MMC-jevo kamero je stopil tudi sodnik in član žirije Vasko Polič, ki je, kot je povedal, v sodelovanju pri oddajah izjemno užival, in tudi dolgonoga finalistka Monika Pučelj, ki je nastopila v duetu z igralcem in voditeljem oddaje Umko, Gašperjem Jarnijem. V finalu sta prepevala še Eva Černe, "soborka" Pušlarjeve iz Bitke talentov (tam je na koncu tudi zmagala), in športni novinar na TV Slovenija Urban Laurenčič, ki je bil favorit enega izmed sodnikov. Katerega? V priloženih videoposnetkih izveste tudi to.
Sicer so se finalni pari najprej predstavili z romantičnimi baladami, v drugem delu pa z bolj živahnimi. Odločitev o zmagovalcu je bila tudi tokrat popolnoma v rokah gledalcev, žirija v sestavi Janja Pušl, Rok Golob in Vasko Polič je dogajanje na odru lahko zgolj komentirala. Vabljeni k ogledu videoposnetkov in fotografskih utrinkov, ki smo jih ujeli takoj po koncu oddaje.

K. T. in A. K.